hÄnglar&Wings- Grattis på Stora Dagen

Denna veckan har jag gjort ett antal kort med fina stämplar från hÄnglar&Wings.

This week I have made a couple of cards with some nice stamps from hÄnglar&Wings.

Här ser ni mina stämplar från hÄnglar&Wings som jag planerat att använda, Distress Ink och det nya ljusa fägerna, white stamping card, ett stämpelblock och Distress Sprayer.

Here you have my stamps from hÄnglar&Wings, the new lighter colors of Distress Ink, white stamping card, acrylic stamping block and Distress Sprayer.

Det här är ju en gammal teknik lite bort glömd av mig i alla fall. Du färgar in akrylblocket med Distress Ink, gärna en lite ljusare färg. Akrylblocket skall vara ett lite tjockare för då är det lättare att hantera. När du är nöjd med infärgningen så sprayar du med vatten på färgen.

For this cards I have used an old technique, have the Distress Ink on the acrylic stamping block in a lighter color and spray with water.

Här ser ni resultatet när jag har använt Distress Ink-Twisted Citron, det är ju självklart viktigt att hålla din bakgrund på plats och jag är såå nöjd med min MAKE ART Stay-tion och det starka magneterna. Det ser verkligen till att din bakgrund sitter på plats medans du tex stämplar. Jag har även köpt till den starkare linjalen, det är stor skillnad på den och den som följer med själva Stay-tion.

My MAKE ART Stay-tion is very helpful to keep my projekt in place when I was stamping my flipped acrylic stamping block on the white stamping card.

Här ser ni mina färdiga kort gjord med Distress Ink och Akrylblock för min bakgrund och när det har torkat så har jag lagt dem i min Misti Stamping Tool för att få det riktigt skarpa och krispiga trycket. Då jag kan stämpla flera gånger på exakt samma ställe med denna.

My next tool to help me stamp sharp and chrisp with my stamp from hÄnglar&Wings is my Misti Stamping Tool, this is perfect when you need to stamp in the exakt same place.

Här ser ni ett av alla mina färdiga kort just detta är gjort med Kitsch Flamingo som bakgrundsfärg. Jag har satt en svart matta bakom min bakgrund. Ett riktigt CAS-kort och som också går att masstillverka snabbt om man vill ha ett lager av snygga grattiskort på lager.

Here you have one om my card this is make with Kitsch Flamingo as my background. This is a really nice card and easy to make a lot of, it´s allways good to have a bunch of Birthday cards.

Här har jag valt att först färga in bakgrunden med Distress Ink och lagt lager på lager och torkat färgen emellan för att få det att se mer levande ut. Efter det så har jag stämplat min grattis text i bakgrunden också denna gjort med min Misti Stamping Tool.

This is also a card made with Misti Stamping Tool, the background is Distress Ink layer on top of each other. The big stamp is a stamp from hÄnglar&Wings and stamped with Archival Ink.

Här ser ni ytterligare ett exempel på att använda det fina Blomsterstänglar från hÄnglar&Wings.

This is another CAS-Card stamped with hÄnglar&Wings.

Här har jag stämplat mina Blomsterstänglar med två olika Distress Archival-Ink och Grattis texten kommer ju också från hÄnglar&Wings.

For this card I have used the stamp Blomstänglar, and stamp them in two diffrent colors of Distress Archival-Ink.

Material:

Simon Hurley create. Acrylic Stamping Block Set 2/pkg

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Wendy Vecchi MAKE ART Stay-tion 12inch

Wendy Vecchi Make Art Stay-tion 4/Pkg – Magnets

Wendy Vecchi Make Art Perfect Aligning 12inch Ruler

New Original Misti Stamping Tool

Tim Holtz Distress Mini Ink Kits – 17

Tim Holtz Distress Mini Ink Kits – 16

Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Twisted Citron

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #1

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #2

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Grattis

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Bakgrundstext – Grattis

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Blomsterstänglar

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Mix – Tillsammans

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Vänskapscirkel

Det här är många kort som du snabbt gör och också kan göra masstillverkning för att ha ett antal olika födelsedagskort att ha hemma på lager.

Jag hoppas att ni blivit inspirerade och vill göra egna kort med det fina hÄnglar&Wings stämplarna som jag använt här.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Kort och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *