Coola monster!

Gjorde ett spontant besök i butiken i fredags, vilken lycka när det kom massa nyheter precis just då! Bland annat de senaste mica-crayonsen från Tim Holtz, och även mica sprayerna i vinterfärgerna som släpptes nu! Men även Dinas senaste Glossy sprayer och stämplar, så mycket villhöver så plånboken fick hicka! Men lycka bara en pysslar förstår!😂

När jag väl lugnat mig så tog jag det som glittrade för mig mest, och här är resultatet!

Simon Hurleys senaste stämplar Mythical monsters på! Så roliga!
Tyvärr ser man inte allt skimmer från distress crayon pennorna, men det skimrar rejält! På denna tagen har jag även använt lite shimmer powder från Nuvo.
Använde diesen Bold Text #1 från Sissix och Timpans och jag ville ha bokstäverna och använde negativet som mall för att få dem på rätt ställe.
En härlig filur… stenciler är från Timpans mini stenciler och även de väldigt användbara. Här hittar du dem.

Använde en Posca penna för att skugga texten, massa nya pennor i shopen! Splatter med Glossy spray, ett måste!
I bakgrunden på varje tag har jag stämplat med Stampers Anonymus Eccentric Cms448 som är riktigt användbar! Stämplade med de små Archival Distress Inksen som jag bara va tvungen att ha😆
Dies med tags, en gammal goding jag klämt på sen jag började på Cili (jobbar inte där nu utan kör grävmaskin men gästar bloggen😊) den diesen är nästan ett måste då den tillför en bra bas att utgå ifrån, du hittar den här!
Distress Crayons jag använde just nu va dessa två men köpte alla🙈 de har ett mica pulver i sig men det finns även de vanliga färgerna om man vill ha utan. De med shimmer är inte distress färgerna utan andra färger och heter då andra namn. Alla är lösliga med vatten.

Hoppas ni fått lite härlig höst känsla och tar er tid att skapa! kram Emma

Det här inlägget postades i Kort, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *