Förvaring, den ständiga processen!

Ja är det något man hela tiden jobbar med i sitt pysselrum/hörna så är det ju att effektivisera förvaringen då antalet ”måste ha” ständigt växer😆

Jag har ganska nyss flyttat mitt rum till ett annat rum i huset och med det så kom en hel del omorganisering och att hitta nya kreativa sätt att förvara mina saker. Och Cili har ett enormt sortiment av just förvaring och det går jag igång på lika mkt som fina stämplar😄 Många tycker att det är tråkiga kostnader att sortera i sitt rum men vad mkt enklare man hittar sina saker om man har en tydlig struktur och ”var sak på sin plats” i sin hörna. Skulle nog kunna skriva en c-uppsats om detta ämne! 🤣 Kommer här att visa mina favoriter och förhoppningsvis inspirera er att skapa en struktur i er kreativa hörna!

Det finns et stort antal olika typer av hyllor från Totally Tiffany, alla i mdf-trä och vitlackade.
Har svart, brunt och turkose i mitt rum så den fick en makeover med spray färg köpt i bygghandeln. Enkelt sätt att göra det personligt! Spraya tunna lager så blir det bäst!
Borde köpt den stora varianten då alla mina pennor inte fick plats men ska köpa en till liten😁🙈 det finns många olika typer av sådan här hyllor och många storlekar! Väl värt att botanisera bland!
Detta är två måsten, pennfacket från Ranger och Tim Holtz, perfekt för mig som åker iväg och pysselfikar med vänner på café. Den andra är deras plåt askar, funkar till så mkt mer än Rangers sortiment.

Sen har vi plastförvaring, den översta är från WeR memorykeepers, perfekt för allt smått som enamels, diecuts mm 6st små askar i. Sen en plast förvaring från Totally Tiffany. Innehåller plastfickor man kan sortera papper, foton, spillbitar, sticker mm jag har gett mina spillbitar en och det är ju en guldgruva där i av gamla favoriter! Finns i flera storlekar och varianter! Levereras i platta paket och monteras enkelt ihop.

Här har ni mina favoriter! In och kolla sortimentet, strukturera din kreativa hörna och du kommer hitta dina saker när du ska pyssla!

Ha en go söndag! Kram Emma

Penn ställ Totally Tiffany. Pennfack från Ranger Metall askar från Ranger. Plast låda med 6st askar Pappers förvaring Totally Tiffany

Det här inlägget postades i Förvaring och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *