December Daily 10:e – Pepparkaka

Idag är det 10:e december och jag hoppas att ni hänger på CiLi in Papers på årets December Daily 2022. Varje dag fram till Julafton kommer vi i Designteamet att utmana och inspirera. Vi vill ju självklart att ni pysslar med och även i år kommer det utlovas fina priser till någon lycklig medpysslare. Alla Teman går att tolka fram till 24:e December och du behöver inte göra det på rätt dag bara du talar om vilken dag och tema du avser.

Dagens tema är Pepparkaka

Glöm inte att tagga oss på Instagram för att ha en chans att vinna med #cilipysslatillsammans och #decemberdailycili22

Vi ser verkligen fram emot att se allas bidrag.

Today is 10th of December and also this year CiLi in Papers have December Daily . Every day until 24 th of December we have a new theme for you to get inspired with and to make your own interpretation. If you want to make project for Cili in Papers December Daily you have until the 24 th of December to share it. If you want to have a chance to win a prize, don’t forget to post your project on Instagram and use #cilipysslatillsammans and #decemberdailycili22

Todays theme is Gingerbread

Här ser ni alla Teman som ni har att välja på under December Daily 2022.

Here you have all the Theme for the December Daily 2022.

Idag har jag på nytt tagit fram min Dylusions Dyalog Insert Book för att göra mitt projekt med mina pepparkakor. Min stencil kommer från Tim Holtz och jag har använt Distress Oxide för att färga in min bakgrund och genom stencilen.

This is my Dylusion Dyalog Insert Book and this is my background for my Gingerbread theme. My stencil is from Tim Holtz and I have also used Distress Oxide as background and through the stencil.

Här ser ni min söta pepparkaks-hÄnglar, jag har stämplat dem med Archival Ink-Black Soot och när jag ändå hade dem framme passade jag på att stämpla ytterligare några stycken hÄnglar.

This is at stampset from hÄnglar&Wings called Gingerbread and I have stamped a couple of them with Archival Ink-Black Soot.

Här ser ni mina Distress Ink som jag planerar att färga in mina Pepparkaks hÄnglar med och så klart en fin vattenpensel till detta.

I planed to paint them with Distress Ink and watercolor pencil to give them the Gingerbread look.

Här ser ni en närbild på mina Pepparkaksbruna hÄnglar och min bakgrund, texten kommer från ett av det nya stämpelseten från hÄnglar&Wings. Jag har dessutom skvätt Gathered Twigs Distress Oxide på min bakgrund.

This is a close up on my Gingerbread hÄnglar and my backround, the textstamp is from one of the new stampset from hÄnglar&Wings. I have also splatter the background with Gathered Twigs Distress Oxide.

Här ser ni min färdiga sida i min Dylusion Dyalog Insert Book med det söta Pepparkakorna från hÄnglar&Wings och så klart lite sytråd bakom för att få det att hända något mer.

This is my interpretation of the Gingerbread and I love to use my Dylusion Dyalog Insert Book and behind the Gingerbreads I have some sewing threads.

Material:

Dylusions Dyalog Insert Book

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Flourish

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Pepparkakor 2021

Distress Ink Pad

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Gathered Twigs

Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg Smoothies – Dark Kraft Speckle

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

EK Success ZIG Watercolor BrusH2O – Medium Tip

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Julsånger

Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 60ml 200N

Nuvo – Deluxe Adhesive Precision Tips 207N

Detta var allt från mig och jag hoppas att ni blir sugna på att göra lite egna Pepparkaks/kort/ATC/layouter eller vad ni nu hittar på och glöm inte att använda  #cilipysslatillsammans och #decemberdailycili22.

Ha en riktigt härlig lördag

Det här inlägget postades i December Daily, Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *