December Daily – 17:e – Juldukning

Hej!

Idag är det den 17:e december och Cili in Papers December Daily fortsätter.
Varje dag fram till julafton kommer vi i designteamet att utmana och inspirera er. Vi vill gärna att ni pysslar tillsammans med oss och även i år kommer det utlovas fina priser till någon lycklig medpysslare. Alla teman går att tolka fram till 24:e december och du behöver inte göra det på rätt dag bara du talar om vilken dag och tema du avser.

Dagens tema är JULDUKNING.

Glöm inte att tagga oss på Instagram för att ha en chans att vinna med: #cilipysslatillsammans
#decemberdailycili22

Vi ser verkligen fram emot att se allas bidrag.

Jag har gjort små tags som jag ska använda till min juldukning i år. Jag började med att måla mina tags i rött och grönt med akrylfärg från Dina Wakley.

Nästa steg var att använda Nuvo glimmer paste genom en stencil från Simple Stories. Jag stansade ut allas namn med tunna dies från Tim Holtz/Sizzix. Jag avslutade med att trä lite tråd genom hålet på mina tags. Voila!

Tack för titten! Jag önskar er en fin fortsatt helg.

Material:
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies -Alphanumeric Stretch Upper
Prima Memory Hardware Adhesive Chipboard Tags
Simple Stories SV Rustic Christmas Stencil
Bazzill – Kraft
Tonic Studios Nuvo Glimmer Paste – Moonstone
Dina Wakley acrylic paint – Fir
Dina Wakley acrylic paint – Ruby

Det här inlägget postades i December Daily, Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *