December Daily 22:e – Gran/Barr

Idag är det 22:e december och jag hoppas att ni hänger på CiLi in Papers på årets December Daily 2022. Varje dag fram till Julafton kommer vi i Designteamet att utmana och inspirera. Vi vill ju självklart att ni pysslar med och även i år kommer det utlovas fina priser till någon lycklig medpysslare. Alla Teman går att tolka fram till 24:e December och du behöver inte göra det på rätt dag bara du talar om vilken dag och tema du avser.

Dagens tema är Gran/Barr

Glöm inte att tagga oss för att ha en chans att vinna med #cilipysslatillsammans och #decemberdailycili22

Vi ser verkligen fram emot att se allas bidrag.

Today is 22th of December and also this year CiLi in Papers have December Daily . Every day until 24 th of December we have a new theme for you to get inspired with and to make your own interpretation. If you want to make project for Cili in Papers December Daily you have until the 24 th of December to share it. If you want to have a chance to win a prize, don’t forget to post your project and use #cilipysslatillsammans and #decemberdailycili22

Todays theme is Pine Tree/Pine Needles

Här ser ni alla Teman som ni har att välja på under December Daily 2022.

Here you have all the Theme for the December Daily 2022.

Här ser ni vad jag lagt fram för att göra mitt kort en stor bakgrundsstämpel, watercolor paper, det nya Tim Holtz Festive Collage, Distress Sprayer, Distress Ink Stormy Sky, Bundled Sage och Speckled Egg.

This is the things i have prepared for my card with Pine Tree/Pine Needles, A big backgroundstamp, watercolor paper, the new stampset from Tim Holtz Festive Collage, Distress Sprayer, Distress Ink Stormy Sky, Bundled Sage and Speckled Egg.

Här har jag blandat mina Distress Ink på min bakgrund och sedan sprayat vatten på det och bara lagt locket på för att kunna sjunka in i pappret så det får ligga på någon minut.

Om my watercolor paper I have mixed the Distress Inks and sprayed som water on it and just let the cover on my Mini Misti Stamping Tool close on top in the watercolor paper and let it sink in a few minutes.

Här ser ni min bakgrund gjord med Watercolor paper och Distress Ink så det blir en lite oskap och suddigare bakgrund. Nu har jag tänkt att stämpla några av stämplarna från Tim Holtz nya Festive Collage stämpelset och nu kommer jag stämpla med Distress Oxide för det får stämpeln att synas bättre. Jag tänker använda det fina Juldekornationer från Tim Holtz för det inne håller både blommor och barr.

Here is my background with the Distress Ink and I plan to stamp the Festive Collage on the edges and this time with Distress Oxide to give it a more crisp stamp. And my decoration will be the flowers and needles from the new Tim Holtz die-cuts Christmas.

Det här stämplarna från Lawn Fawn och det fina metallic stickers har jag valt till mitt kort.

This is my stamp from Lawn Fawn and the nice metallic stickers i choose for my card.

Kanterna har jag färgat in med en av det bruna Distress Ink och jag visste inte vilken färg som skulle bli bäst på min stämpel och tänker att jag provar att matcha min bakgrund med Archival Ink Speckled Egg och Peeled Paint.

The edges have i swiped with a brown Distress Ink, but I did not know which color to choose for my stamp so I tryed both Archival Ink Speckled Egg and Peeled Paint.

Hör ser ni närbild på det fina Die-cuts från Tim Holtz-Christmas här ser ni också att jag har lagt ett guldfärgat vellum i bakom och för att matcha upp detta använt det fina metallicfärgade stickers.

Here is a close up on the nice Die-cuts from Tim Holtz-Christmas, and my vellum in Gold behind and the goldmetallic stickers to match.

Mitt färdiga kort som blev ett Nyårs Kort för nu snart är det ju också dags för det också..

This become a New Years Card and it´s soon time for 2023 the New Year.

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack A4 15/Pkg

Wendy Vecchi Background Stamp – Plaid Flannel

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Festive Collage CMS459

Tim Holtz Distress Sprayer 118ml

Distress Ink

Tim Holtz Idea-Ology Layers 40/Pkg – Christmas TH94298

Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book 4.5X8.5 – Metallic

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Christmastime CMS352

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #5

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #4

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Here We Go A-Waddling

Tonic Studios Craft Perfect A4 Vellum Paper – Pearled Gold 9999E

Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher

Detta är mitt sista inlägg i vår December Daily 2022 och jag vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul.

Det här inlägget postades i December Daily, Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *