Gott Nytt År 2023- Tim Holtz

Detta blir mitt första inlägg för 2023 och självklart blir det mitt Nyårskort.

My first contribution for 2023 is of course a New Years card.

För att göra mitt kort för 2023 har jag använt Tim Holtz nya stämpelset Festive Collage, Distress Oxide, Altenew dies, en stencil från Tim Holtz och självklart har jag använt White Multi-Purpose Card.

For makeing my card for 2023 I used Tim Holtz new stampset Festive Collage, Distress Oxide, Alternew dies, a stencil from Tim Holtz and White Multi-Purpose Card.

För att få lite dimention på mina stora siffror så har jag valt att göra flera stycken av 2023 med hjälp av White Multi-Purpose Card och Bold Numerlas dies. Jag använda min Distress Glaze-Prize Ribbon och och kanterna har jag valt att färga in med Distress Oxide i samma färg för att inte kanterna på siffrorna skall lysa vita.

For making my big numbers even bigger have I made a few of every numbers and glue them togehter. I have used White Muli-Purpose Card and Bold Numerlas dies. On the edges of the numbers I have Distress Oxide-Prize Ribbon for makeing them less white, I plan to have Distress Glaze on top of the numbers.

Här ser ni min bakgrund som är stämplad med Distress Oxide och Festive Collage stämplarna. Som ni ser så har jag även gjort en tag när jag ändå hade mina stämplar framme.

Here is my backgrounds stamped with Distress Oxide and Festive Collage stampset. I have also made a tag with the same ink and stamps.

Kanterna har jag svept över med Distress Oxide-Iced Spruce och innan för dessa har jag sedan låtit min stencil ligga och jag har använt Distress Oxide Prize Ribbon. Ovanpå det blåa blommorna har jag lagt ett lager med Nuvo Glacier Paste, det syns dock dåligt på bilden. Den scribblade texten är också en stämpel från Tim Holtz som jag tycker är väldigt användbar.

On the edges I have Distress Oxide-Iced Spruce and through the stencil I have used Distress Oxide Prized Ribbon. On top of the blue flowers I have a layer of Nuvo Glacier Paste. The scribbled text is a stampset from Tim Holtz.

Det färdiga kortet med en svart matta bakom och det stora blåa siffrorna i focus. Texten kommer från hÄnglar&Wings och är stämplade med Archival ink.

My card with the big blue numbers in focus and the stamped text from hÄnglar&Wings.

Här ser ni en närbild på min Tag och här har jag inte lagt ett lager med Nuvo Glacier Paste ovanpå min stencil så dessa blev riktigt blåa. Texten kommer från hÄnglar &Wings.

A close up on my Tag and on this I have´t a layer of Nuvo Glacier Paste on top of my stencil and becuase of this the flowers turned out very blue.

Det blåa siffrorna kommer från Lawn Fawn och jag har tagit ut dem med Tonic Studios Perfect Mirror Card.

The blue numbers is from Lawn Fawn and I have used Tonic Studios Perfect Mirror Card.

Material:

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Festive Collage CMS459

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Tiny Poinsettia

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Stormy Sky

Altenew Die Set – Bold Numerals

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Etcetera CMS302

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Iced Spruce

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Winter White 1908N

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Imperial Blue 9443E

Lawn Fawn Dies – Oliver´s Stitched 123s

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt Juletid

Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Gott Nytt År A7

Nu hoppas jag verkligen på ett härligt och nytt år 2023 som jag verkligen ser fram emot.

Jag vill passa på att önska er alla ett Gott Nytt 2023.

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *