Simple Stories Life Captured – Nygammal i teamet

Hej!
Mitt namn är Marie och jag har fått äran att vara med i designteamet för att inspirera. Om du känner igen mig, så beror det på att jag varit med förut för några år sedan och jag är väldigt glad över att vara tillbaka.

I år har jag bestämt mig för att spara mina minnen i ett 6×8 album. Här kommer jag skapa i olika storlekar, med och utan plastfickor, allt efter vad kreativiteten för mig. Jag känner att jag inte vill låsas vid någon speciell form, utan bara skapa, ha roligt och samtidigt få ett ställe att bevara bilder och minnen. Jag kommer ha två album, ett för 2022 och ett för i år och skapa i dem parallellt.

Med stickers och datumstämpel har jag märkt upp mina album. Jag börjar med ett album för varje år, så får vi se hur långt det räcker.

För min första sidan i mitt 2023-album valde jag att använda en plastficka med stickers och papper från Simple Stories Life Captured. Älskar denna färgglada serie som har perfekta stickers för en startsida.

Baksidan av startsidan.

Jag kommer avgränsa de olika månaderna på året med vellum. Kameran och ordet Life Captured är figurklippt från papper och januari månad samt siffran ett kommer från Simple Stories Life Captured stickerbook.

Första layouten i albumet får bli en liten presentationssida vem jag är just nu.

Något annat jag älskar är att dekorera mina olika almanackor/planners jag planerar min vardag i. Här nedan ser ni min planner jag har på jobbet.Plannern är privat.

Material:
Vicki Boutin Album Set 6X8 – Sweet Rush
Simple Stories Snap Binder 6X8 – Teal
Simple Stories Snap Flipbook Pocket Pages 6X8 10/Pkg
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 – Life Captured
Simple Stories Sticker Book 4X6 12/Pkg – Life Captured
Heidi Swapp Storyline Chapters Project Pad 7.5X9.5 – The Planner
Heidi Swapp Storyline Chapters Project Pad 7.5X9.5 – The Scrapbooker
Tonic Studios Craft Perfect A4 Vellum Paper – Pure White
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Tall Text CMS166
American Crafts Point Planner Roller Stamp
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher
VersaFine Small Ink Pad – Onyx black

Marie Fritjof

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout, Verktyg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *