Lita på ;)

Hej, nu är jag tillbaka efter en paus i mitt bloggande.
Dagens kort har jag lekt med en ram och de mysiga katterna som är utstansade. Ramen fick lite guldvax på sig och katterna har hittat var sin plats i/på ramen. För att få lite liv i kortet så har jag använt olika tjocklek/höjd på 3D-kuddar/tape.
Mitt nyårslöfte (brukar aldrig ge sådana) i år är att jag skall försöka använda så mycket gamla saker som möjligt. Blev påtagligt påmind om att jag har sparat en ”massa prylar” när jag skiftade mitt pysselrum till ett annat. Så därför finns det med en del gammalt material som fanns i mina gömmor. Mönsterpapperet är från en äldre Maja serie. Biljetterna kommer från ett häfte med enbart biljetter från Tim Holtz.
De ”rullande” ögonen är den minsta storleken som tyvärr är slut i butiken nu.

Material:
Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4
Maja Design Gammaldags jul ”Tradition”
Lawn Fawn Dies – Stitched Rectangle Frames
Sizzix Effectz Luster Wax 20ml – Gold
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Mischievous
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 5mmx3mmx20meter – White
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Walnut Stain
Ranger Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Darice Paste-On Wiggle Eyes
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 60ml 200N
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *