Ordning och reda….

Lite överväldigande att sätta igång men vilken tillfredställelse när det är klart! Och hur mycket lättare det underlättar när man ska färgmatcha något projekt. Det är ju sällan som färgerna på etiketter och locken stämmer med verkligheten, då är det skönt att kunna kolla kombination innan man ”sabbar” sitt projekt.

Jag har utgått från det pappret jag använder mest i mitt skapande och det är Multipurpose card från Crafters Companion, stabilt, tål mkt och bra pris, vad mer kan man önska!

En dies med en form av en tag från Sizzix, men här finns ju inga gränser egentligen, du kan ju använda vilken form du vill. Jag skar ut en bit med giljotinen som jag hade färgat in och satte på tagen. Skvätte lite vatten längst upp för att färgen skulle reagera med vatten så att jag kunde se hur den ser ut efter reaktionen med vatten eftersom den är just reaktiv. Detta går ju bara med vatten reaktiva färger 😉.

Nu återstår att göra samma sak med resten av mina färger och medium, jag tror att jag ”öppnar mina ögon” när jag ser ett exempel istället för bara en burk bland alla burkar😝

Hoppas att du inspireras av att skapa struktur bland dina pysselsaker!

Ha en fin söndag! Kram Emma

Det här inlägget postades i Förvaring, Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *