Happy Valentine´s Day- med Dylusion Dyalog Insert Book

Jag var sugen på att pånytt öppna min Dylusion Dyalog Insert Book och denna gången göra en Alla Hjärtans sida. För att matcha min andra sida i boken ville jag använd mitt hjärta från hÄnglar&Wings. Jag har även använt en stencil från hÄnglar&Wings, distress Oxide och Glacier Paste.

I have not used my Dylusion Dyalog Insert Book so when the new Distress color-Lost Shadow. I hade an idea in my head I wanted to try out with the twined heart from hÄnglar&Wings.

Här ser ni vad jag lagt fram för att göra mitt projekt denna gången. Självklart vill jag testa den ny Distress Oxide- Lost Shadow och tillsammans med Lumberjack Plaid blev det jättefint.

I plan to use the two colors of Distress Oxide with a waterbrush and the stamped heart from hÄnglar&Wings.

Jag hade som tur var köpt journal insert sheets som matchar min Dyalog Insert Book, några roliga stickers som Dyan också har gjort har jag lagt fram tillsammans med stämplar och dies från Lawn Fawn.

I had also get the same paper in a stack that Dyan use in her Inser Book and her journals, the stack is in three different colors. I have also stamp and dies from Lawn Fawn and stickers from Dylusions.

Här ser ni min färgläggning med Distress Oxide Lost Shadow och Lumberjack Plaid tillsammans med en vattenpensel. Både den stämplade texten och dies:en kommer från Lawn Fawn och är stämplade med Lumberjack Plaid.

Here is my colored heart and my Lawn Fawn stamp.

Här ser ni min färdiga sida i min Dyalog Insert Book, stencilen jag har använt till mina hjärtan är från hÄnglar&Wings. Jag har även använt Distress Glaze i Lumberjack Plaid på mina hjärtan som jag tagit ut med dies från Lawn Fawn och som ni ser blir det en mycket rödare färg med glazen.

Here is my page in the Dyalog Insert Book, the stencil with the heart is from hÄnglar&Wings. I have also used the Distress Glaze in Lumberjack Plaid on the die-cut heart from Lawn FAwn and this red is much more red.

Stickersen kommer från Dylusions Bigger Back Chat Stickers och under det flätade hjärtat så har jag förstås lagt lite sytråd. Längst ner på sidan har jag stämplat datumet med en datumstämpel.

The stickers is from Dylusionas Bigger Back Chat Sticker on the bottom I stamped the date for my page.

Happy Valentine´s Day every One <3 .

Material:

Dylusion Dyalog Insert Book

hÄnglar & Wings Stencil – Hjärta & Rand

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Winter White 1908N

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Lost Shadow

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Lumberjack Plaid

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Flätat Hjärta A7

Dylusions Bigger Back Chat Stickers 8/Pkg – Black

Dylusions Journal Inserts Assortment 12/Pkg – Square

Lawn Fawn Dies – Extra Sentiment Banners

Lawn Fawn Dies – Hearts

Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Scent With Love Add-On

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Scripty Bubble Sentiments

Lawn Fawn Dies – Scripty Bubble Sentiments

EK Success ZIG Watercolor BrusH2O – Medium Tip

American Crafts Point Planner Roller Stamp

Jag som vanligvis gör kort tycker att just det här Dylusions Dyalog Insert Book är precis lagom stora och perfekt att ha med om man är på resande fot.

Ha en riktigt härlig Onsdag.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *