6×8 Sn@p Flipbook – En bok om mig, Me, myself and I.

Mina barn är vuxna nu och därför blir fototillfällena på dem inte längre så många. Jag själv har genomgått och genomgår förändringar i livet, vilket gör att jag tycker att det är roligt att det finns en plats för mig att dokumentera och spara minnen om mig själv. Kommer du ihåg att bevara minnen om dig och berätta din histora?

Jag har fastnat för en 6×8 flipbook från Simple Stories Sn@p till att bevara min historia i. Jag valde färgen rosa, då jag älskar rosa! 🙂

Framsidan dekorerades med stickers. Titel fick bli Me, myself and I.

Första sidan fick bli ett stort foto på mig i 6×8. Här har jag stoppat foto i plastfickan men dekorationerna sitter faktiskt utanpå. Det blev en kul effekt och dimension även om man stoppar sina alster i plastfickor.

Jag tänkte ta en bild på mig själv i månaden, så här är de två första korten för året, januari och februari. Det kan vara roligt att se om man förändras något under året. Just dessa två bilder råkade båda vara tagna på mitt arbete, vid mitt skrivbord som medicinsk sekreterare. Även här har jag valt att dekorera utanpå plastfickan.

Så här ser det ut när layouten är insatt i flipbooken.

Material:
Simple Stories Snap Flipbook 6X8
Simple Stories Snap Flipbook Pocket Pages 6X8 10/Pkg
Kaisercraft Breathe Double-Sided Cardstock 12X12 – Clear skies
Kaisercraft Fairy Garden Double-Sided Cardstock 12×12 – Moonstone
Simple Stories Sticker Sheet 12X12 – Hello Today Combo
Simple Stories Indigo garden
Simple Stories Sticker Book 4×6 12/Pkg – SV Lemon Twist
American Crafts Point Planner Roller Stamp

Marie Fritjof

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *