Dylusions – Mini Me Tag

Idag har jag hoppa in för Anna Uhras och jag gjort en Tag. Denna gången har jag plockat fram ett stämpelset från Dylusions, stenciler, akrylfärg och Dylusions spray som jag färglagt med.

Today have I made Tag with a stampset from Dylusions, stencil, acrylic paint and Dylusions spray ink.

Här ser ni att jag redan tagit ut min Tag och jag har använt Tim Holtz Tag Collection, stencil och akrylfärg från Dina Wakley.

Here you have my Tag made with Tim Holtz-Tag Collection, stencil and the acrylic paint from Dina Wakley.

Jag har stämplat alla stämplarna från stämpelsetet på ett White Multi-Purpose card med Archival Ink-Black Soot. Tyvärr så finns det inga Dies till Dylusions stämplar så för att få ut stämplarna blir det att klippa runt sämpeln, vilket jag tycker är väldigt tråkigt..

I stamped all the stamps on a White Multi-Purpose card with Archival Ink-Black Soot. There is no dies to Dylusions stamp so I have to Fussy Cut all the stamps.

Här ser ni min färdigutklippta stämpel och som ni ser har jag färglagt med Dylusions ink spray. Jag har fyllt mina vattenpenslar för att precis som Dyan själv gör när hon färglägger. Det svåraste är att få över Ink Spray ner i vattenpenslarna jag kan säga att man blir ganska kladdig om fingrarna…bara så ni vet.

Here is my Fussy cut stamped girl, and I have colored here with Dylusions ink spray. I have used water color brushes it`s the same technique that Dyan does here coloring. The messiest thing is to load the water color brush your fingers are going to be colorful 🙂 .

Här ser ni en närbild på min Tag, bakgrunden gjord med en stencil och två olika akrylfärger. Jag embossar alltid clear embossing över mina stämplade motiv när jag skall färglägga för då är det lättare att hålla sig innan för linjerna, det är mitt tips inom färgläggning.

Here is a close up on my Tag, the background is done with the Tim Holtz stencil and the two diffrent acrylic paint from Dina Wakley.

Här är den färdiga Tagen den stämplade texterna kommer ifrån hÄnglar&Wings och med tanke på hur mycket tid man oftast lägger på att göra sina projekt tycker jag texterna passar perfekt.

This is my Tag and the stamped text is from hÄnglar&Wings and is stamped with Archival Ink-Black Soot.

Material:

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection

Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Magenta

Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Fuchsia

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

Ranger Super Fine Embossing Powder 17gr – White

Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Mini Me

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Splash

Tim Holtz Water Brush – Detailer Brush Nib

Dylusions Ink Spray 59ml – Fresh Lime

Dylusions Ink Spray 59ml – Crushed Grape

Dylusions Ink Spray 59ml – Blue Lagoon

Dylusions Ink Spray 59ml – Funky Fuchsia

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Till Baksidan

Heidi Swapp Memory Planner Color Fresh Reinforcers

Detta var allt för mig denna onsdag hoppas att ni vågar att testa att måla med Dylusions Ink Spray ett kul sätt att verkligen få färgglada och lite crazy motiv.

Ha en härlig dag!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *