Memory planning med Heidi Swapp och Simple Stories

Heidi Swapp har skapat något som heter Heidi Swapp Storyline Chapters Insert Book Set. Innehållet i dessa böcker ser ut som odaterade almanackor/planners som är meningen att du ska använda att minnesplanera i, som små dagböcker för dina minnen. Till dessa böcker finns också speciella album att sätta in dem i när du fyllt dem.

I år har jag ju valt att scrappa i ett 6×8 album i år för att vara fri att variera mig utan att vara styrd av fasta sidor. Däremot vill jag fortfarande ha möjligheten att använda Heidi Swapps böcker som jag tycker om, därför kom jag på att jag kunde plocka isär dem.

Dessa böcker är sydda med en tråd som jag började med att sprätta upp.

Sedan kunde jag lyfta ut innehållet i boken .

Här har jag delat på sidorna och klipp ned dem lite så att de får plats i mitt album.

Sedan är det bara att planera sina minnen i sin ”dagbok”. Här jag skapat en layout för mina minnen och bilder under vecka 10, 6-12 mars 2023.

Så här fint passar dem i mitt album. Jag hoppas detta kan inspirera dig till att våga använda material till annat än vad de är tänkta till! Lycka till!

Material:
Heidi Swapp Storyline Chapters Insert Book Set – The Planner
Heidi Swapp Storyline Chapters Album 8X10 – Blush
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 – SV Lemon Twist
Simple Stories Sticker Book 4X6 12/Pkg – SV Lemon Twist
Simple Stories Sticker Sheet 12X12 – SV Lemon Twist
Simple Stories Color Vibe Alpha Sticker Book – Basics
American Crafts Point Planner Roller Stamp
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher
EK Success Small Precision Scissors 5

Marie Fritjof

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *