Re Design Decor Transfers och stora stämplar

Hejsan!

Idag kommer ett lite udda inlägg. Detta är en tripptrapp stol som fått lite personliga detaljer.

Jag har på stolens framsida använt mig av Decor Transfers från Re Design Prima, en transfer som heter Sweet Dreams. Det är flera motiv på ett ark och jag har bara använt några få av motiven. Det enkelt att fästa motiven, det är bara att gnugga fast den. För att de ska hålla lite extra har jag penslat över lite Soft Matte Gel.

Baksidan har jag stämplat med Versafine stämpeldyna, med läckra stora bokstavs och sifferstämplar. När allt är på plats så slipar jag på stolen och även där jag stämplat. Därefter så har jag tagit lite Graphite wax som duttar lite här och var på stolen.

Jag kommer göra något helt annat med samma Decor Transfers och stämplar. Så  håll utkik här i bloggen och instagram.

Materiallista:
Prima Iron Orchid Designs Decor Clear Stamps 12X12 – Alpha #3
Prima Redesign Decor Transfers – Sweet Dreams
VersaFine Ink Pad Onyx Black
Prima Finnabair Art Basics Soft Matte Gel 250ml – Transparent Matte
Prima Finnabair Wax Paste 20ml – Graphite
xoxo Katja

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *