Layouter i TN-storlek

Jag har ju bestämt mig för att scrappa smått i år. Jag samla mina layouter och minnen i ett album som är 6×8. Idag bjuder jag på 3 layouter i TN-storlek, vilket är en rolig och snabb storlek att scrappa! TN är förkortning för Traverler’s Notebook och layouterna är 10,5×21 cm stora.

Första layouten handlar om vänskap och vad det betyder för mig.

Den andra layouten om mig själv. Min son behövde ta en bild till ett fotoprojekt som talade om vem personen är genom bilden. Så här är jag, i mitt pysselrum och med  kreativa objekt bakom ryggen.

Jag valde också att dela på en 6×8 plastficka på hälften. Tycker inte man ska vara rädd för att klippa i sitt material för att anpassa vad man vill ha det till. Här har jag fortsatt med mitt projekt 1 selfie i månaden. Så här blev mars 2023.

Material:
Kaisercraft Breathe Double-Sided Cardstock 12X12 – Clear Skies
Kaisercraft Blessed Double-Sided Cardstock 12X12 – Beaming
Simple Stories SV Lemon Twist Basics Cardstock 12X12 – Ebony/Lemonade
Simple Stories SV Weathered Garden Cardstock 12X12 – 3X4 Elements
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 – Heart Eyes
Simple Stories Sticker Sheet 12X12 – Hello Today Combo
Simple Stories Sticker Sheet 12X12 – Life Captured
Simple Stories Sticker Book 4X6 12/Pkg – Life Captured
Simple Stories Sticker Book 4X6 12/Pkg – Heart Eyes
Simple Stories Color Vibe Alpha Sticker Book – Basics
Vicki Boutin Sticker Book – Print Shop

Marie Fritjof

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *