YOU – vårigt blommigt Altenew

Stämpelsetet Botanical you från Altenew har länge stått på min önskelista men det har alltid fått stå tillbaka för något annat inköp… men nu äntligen har jag köpt setet och SOM jag älskar det! Det är ett äldre set och YOU-stämplarna kompletteras med en hel drös texter som man kan kombinera med YOU, före eller efter.

Till denna typ av layeringstämplar, där man stämplar upp motivet med hjälp av flera stämplar i olika färger/nyanser, använder man med fördel en stämpelplattform av någon sort och jag har använt min Misti. När man ändå stämplar kan man köra flera uppsättningar och jag gjorde fyra stycken i två olika färgställningar och resultatet blev alltså fyra kort med samma YOU-stämpel men med olika ”tillbehör” :-).Det första kortet valde jag att göra väldigt enkelt och stilrent. Texten happy birthday to har jag embossat i clear för att det ska hända lite. Därefter stansade jag först ut med stitched rectangle samt även med en ram Just stitching rectangles – båda seten från Lawn Fawn. Även till det andra kortet stansade jag ut med stitched rectangles och texten är embossad i clear. Jag monterade på 3D-tejp på ett papper från Lawn Fawn som jag tyckte matchade blommorna i färg.Till nästa kort valde jag att stansa ut YOU. Även här är texten embossad med clear och det färgglada papperet kommer från ett 6×6-block från Lawn Fawn. Ramen, som är en die från Crafters Companion, är utstansad ur ett akvarellmönstrat papper från Lawn Fawn. Även på det sista kortet valde jag att stansa ut YOU och även om tanken förmodligen är att man ska sätta text före eller efter YOU valde jag att göra både och :-). Bakgrunden är gjord med två olika stenciler från Vicki Boutin och jag avslutade med några Nuvo Crystal Drops från Tonic studios.
Jag hoppas att jag kunnat inspirera er med mina YOU-kort!
På återseende! Scrappa lugnt!
Lena/lenislenis

Material:

Altenew Clear Stamps 6X8 – Botanical You
Altenew Die Set – Botanical You
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangles
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large 4 bar Stitched Rectangles 
Lawn Fawn Dies – Just Stiching Double Rectangles LF1993
Gemini Elements Die – Inverted Stitched Scallop Rectangle

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4
Bazzill Cardstock
Lawn Fawn Double-Sided Petite Paper Pack 6X6 36/Pkg – Really Rainbow
Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 36/Sheets – Watercolor Wishes
Lawn Fawn Collection Pack 12X12 – Perfectly Plaid Spring  (inte exakt det jag använt men liknande)

Distress Oxide
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
VersaMark Watermark Stamp Pad
Vicki Boutin Print Shop Stencils 3/Pkg – Offset
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops – Pink Orchid 1801N

We R Memory Keepers Trim & Score Board
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Picket Fence Studios Blender Brushes 10/Pkg – Full Set
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
EK Success Powder Tool Applicator
Gemini Crafters Companion
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *