Layout av ”leftovers”

Hej!
Idag är det min tur att inspirera er igen. Det tänkte jag göra genom att visa två layouter som jag har gjort i storlek 12×12. Det som är annorlunda denna gången är att jag bestämde mig för att göra layouterna med kollektioner mm som jag har använt ”klart” sedan tidigare.
Jag använde en härlig kollektion från Maggie Holmes som heter ”Round Trip” och en massa thickers som jag inte använder längre. Anledningen till att jag inte använder dem är att alla A är slut och även andra bokstäver som jag använder mycket. Nu fick jag hitta ett annat sätt att använda dem på.

Jag byggde flera lager av mönsterpapper från kollektionen samt några lager med Bazzills vita cardstock. Jag vek upp sidorna på papperna så att layouterna inte skulle bli så platta.

Jag gjorde små halvpärlor av Nuvos Crystal drops i färgen Ivory Seashell.

Thickers använde jag för att göra en bakgrund på varje layout. Här kan man ju använda det man har över. Kan tom vara thickers i olika storlek och med olik font. Bara fantasin sätter gränser!

Tack för titten! Ha en underbar vecka.

Material:
Maggie Holmes Round trip – paper pad 12×12
Maggie Holmes Round trip – chipboard stickers
Maggie Holmes Round trip – die-cuts
Bazzill white – 12×12
Nuvo crystal drops – Ivory seashell

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *