Världens Bästa Mamma med hÄnglar&Wings

Idag hyllar jag Världens Bästa Mamma som faktiskt fylller 82 år idag och till henne och alla andra mammor kommer här några kort som jag gjort av Scraps. Alltså överblivet material som blev över efter mina kort jag bloggade i lördags.

Today I celebrate the Worlds Best Mom and today is her 82 th birthday and for all the other amazing moms out there I have made some cards from Scraps. All the backgrounds is from Scraps from my saturday Blogg.

Här ser ni mina rutor och stipes som jag gjort med Distress Oxide.

Here you have my squares and stripes done with Distress Oxide.

Här ser ni min överblivna scraps och den lite mer otydliga randiga är när jag har sprayat vatten på den randiga stencilen och vänt den upp och ned på ett vitt cardstock, dekorationerna är några die-cuts som jag hade över just dessa är en gammal Vicki Boutin och stämplarna kommer från hÄnglar&Wings.

The background with the fuzzy stipes is done with the Stipe Stencil with the Distress Oxide on top, sprayed with water and turned upp side down on a with cardstock. The die-cuts is some old from Vicki Boutin, and the stamps is from hÄnglar&Wings.

Här ser ni mina färdiga kort som hyllar alla mammor och speciellt min Mamma <3 . Detta tycker jag var ett väldigt kul sätt att faktiskt använda det som blivit över.

Here you have all my cards to all super Mom out there and specially my Mum <3 .

Här har ni mitt lite större kort men min bakgrund gjord med den överblivna Distress färgen som fanns på stencilen, stämpeln är från hÄnglar&Wings och die-cuts från Vicki Boutin. Den matchande mattan bakom är ett Tonic Studios Pearlescent card färgen Blushing Pink det svarta skvättet är Dina Wakley Media Gloss Spray.

This is my striped card the stamp is from hÄnglar&Wings, die-cuts from Vicki Boutin and the cardstock behind is a Tonic Studios Pearlescent card and the black splash is Dina Wakley Media Gloss Spray.

Här har ni ett av min små kort bakgrunden med randiga, en die-cut, stämpel från hÄnglar&Wings och bakgrundsmattan kommer från Tonic Studios.

This is one of my small cards made from scraps and is for all the super Mums.

Material:

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

Distress Oxide Ink Pad

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Shifter Mint

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Mix Tillsammans

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Glädjespridare #1

Tonic Studios Craft Perfect Pearlescent Card A4 – Lime Light

Tonic Studios Craft Perfect Pearlescent Card A4 – Blushing Pink 9503E

Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – Black

Die-Cuts

Mors dag är ju bara om några veckor så detta får bli min inspiration och idag vill jag speciellt hylla min egen Mamma.

Ha en riktigt härlig måndag.

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Världens Bästa Mamma med hÄnglar&Wings

  1. Christina Wingren skriver:

    Hej! Vad fint! Exakt vilka diecuts har används?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *