Att inspireras av andra…

Ofta när jag inte hittar ”mojon” så letar jag efter vad andra skapat. Det kan vara en detalj, en färgkombination, en stil eller vad som helst som kickar igång min skaparlust. Och vad är inte roligare än att se vad ni skapar som följer oss och inspireras av det vi gör? Så hashtaggen #cilipysslatillsammans på instagram ger en hel hög med inspiration och idag ska jag visa en lo som jag inspirerats av en tjej som heter Hanna och har ett instagram konto som heter @hannas_kreativa och den tjejer sprutar ut sig fina layouter som är lätta att inspireras av! Har inte frågat Hanna, men är rätt säker på att det är ok☺️

Det som jag la till under är färgstänk från Distress Ink i matchande färger till mina papper. Och lite metal flakes från Prima, I övrigt är det väldigt likt tycker jag.

Kollektionen jag använt mig av heter Beautiful Things och är från Bo Bunny, lägger en länk här till hela kollektionen och sen länkar längre ner till just det jag använt. Så missar ni inget😁 Beautiful Things Bo Bunny

Eftersom Hanna redan tänkt så va det bara att smacka dit sakerna jag gillade och Majsan va såklart närvarande som alltid och har bidragit med ett hårstrå lite här och var😁 Så detta blev en snabb layout och det kan vara skönt att kunna avverka några i lite tempo ibland så antalet foton i högen minskar!

Att Majsan får en egen lo då och då är inte så konstigt, har massa bilder på henne och hon är alltid vid min sida. En katt som valde mig när jag blev sambo med min Mathias. Hans från början, nu tydligen ”min” hon har ju tills j med en egen hörna i studion, den planerades in redan när jag inredde den och hon ligger där så fort jag är i studion. Hon är mitt plåster🥰

Hoppas du inspireras som jag gjort och glöm inte att visa oss vad du gör genom att hashtagga #cilipysslatillsammans

Nu ska jag ut i regnet och städa hos mina höns! Äntligen regn!

Material:

Paper pad Beautiful Things

Puffy stickers

Beautiful Things sticker book

Die cuts

Metallic flakes Prima

Dies från Sizzix

Distress Ink

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *