Just plane awesome!

Ja, precis som rubriken så tycker jag att de nyaste seten från Lawn Fawn är just ”plane awesome”. Mina små elever som precis gått ut åk 1 skulle med älska dessa små mössen för precis som dem viker de gärna flygplan i olika färger och former.

Det mönstrade pappret i botten är från Lawn Fawn det med och ligger nog som nr 1 i min lista just nu bland deras papper. Klara, härliga, pastelliga färger i snyggt rutmönster. Det skar jag till med Stitched scalloped Rektangel frames. Det rosa pappret är från Spring fling serien i 6×6.

Denna gången har jag använt mina cloudy broders dies till att göra trädkronor. Stitched Hillside Borders till marken. De passar perfekt till Little Picket Fence Border. Jag tycker att det lilla staketet gör så stor skillnad för bilden.

Den lilla stickade detaljen på himlen gör man med Stitched Trails. Jättefina dies som bara gör en liten stickad linje istället för att skära pappret. Jag har färgat in bakgrunden i distress oxides. Lite rosa, orange och gul.

Pappersflygplan är kanske oftast vita men så härliga de blev när man färgade in dem. Jag har färglagt med alkohol markers. Spectrum noir illustrator markers. Och stämplat med Lawn Fawn Black ink.

Den lilla textremsan i nederkanten skar jag till och stämplade ”You´re plane awesome” och la till lite Stickles på kanten.

Hoppas ni får en fin dag 🙂

***Christel

Materiallista:

Lawn Fawn Collection Pack 12X12 – Perfectly Plaid Remix

Lawn Fawn Single-Sided Petite Paper Pack 6X6 36/Pkg – Spring Fling

Lawn Fawn Dies – Stitched Scalloped Rectangle Frames LF1719

Lawn Fawn Dies – Puffy Cloud LF915

Lawn Fawn Dies – Stitched Hillside Borders LF772

Lawn Fawn Dies – Little Picket Fence Border LF1379

Lawn Fawn Dies – Stitched Trails LF1428

Distress Oxide Ink Pad

Lawn Fawn Ink Pad – Jet Black

Illustrator Lösa pennor

Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack A4 16/Pkg

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration, Kort, Tutorial. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *