Tag med rund gel plate och Dina Wakley stämpel

Jag experimenterar gärna med olika stilar men i slutändan kommer jag ändå tillbaka till det enkla – Clean and Simple – CAS – som på något sätt är min basstil. Ungefär som att en välskriven kort text kan vara vackrare än en längre text kan jag också tycka att det enkla som fångar intresse kan vara vackrare än det som har en massa olika detaljer.

På den här tagen har jag försökt att fånga det enkla men att fortfarande göra det intressant.

Jag har använt en gel plate och Dinas akrylfärg för att stämpla den runda cirkeln. Den vita fjäder är en chipboard fjäder från Dina Wakley som jag pressat mot min runda gel plate för att ta bort färgen och skapa ett mönster. Och sedan har jag stämplat en enkel siluett av ett ansikte med en stämpel – också den från Dina Wakley Media – med svart stämpelfärg. Slutligen har jag använt ett citat från Glennon Doyle från Dina Wakleys Typed Ledgers – minns inte om det var från set 1 eller 2 – som jag häftat fast.

Vad tycker ni? Lyckades jag göra det intressant?

 

 

 

Material:
Ranger Gel Plate Assortment 3/Pkg.
Dina Wakley Media Acrylicpaint.
Dina Wakley MEdia White Tags 50/Pkg – #10.
Dina Wakley MEdia Cling Stamps 6X9 – Half Faces.
Dina Wakley MEdia Chipboard Shapes – Feathers.
Dina Wakley MEdia Typed Ledgers 12/Pkg – Set 1.
Dina Wakley MEdia Typed Ledgers 12/Pkg – Set 2.
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Ranger_ink  #Cilipysslatillsamans #DinaWakleyMedia #Tag #Gelrpinting #Gelprint

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *