Sommarkänsla med Lawn Fawns små möss

Nu har det varit en lång tid då man inte riktigt känt av sommarkänslan. Då kryper man in i pysselrummet och skapar istället. Men dessa små godingar från Lawn Fawn kommer i alla fall sommartankarna tillbaks.

Till detta kort har jag använt stämpelsetet Berry Special. Vattenkannan och spaden kommer från setet Some Bunny. Gräset är gjort med Grassy Border die. Den röda ramen runt motivet är gjord med en die med okänt märke som jag hade i min lilla låda.

Jag har färglagt med Spectrum noirs Illustrator pennor. Himmeln är gjord med distress oxides. Jag gjorde en egen stencil med mina moln dies och använde embossing dynan och clear hologram pulver. Gillar hur det blev moln av detta som inte blev vita men ändå tydligt syns.

Material:

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Berry Special LF2764
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Some Bunny LF1587
Lawn Fawn Dies – Grassy Border LF613
Tonic Studios Nuvo Clear Mark Embossing Pad 101N
Ranger Embossing Powder 17g – Holographic
Lawn Fawn Dies – Simple Puffy Clouds LF1186
Spectrum Noir Illustrator


#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #LawnFawndies #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration, Kort. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *