Monokromt i vitt

Hej! Återkommer lite då och nu med att göra monokroma kort. Tycker det är så roligt att göra. Färgen jag väljer är oftast vit. Man kan även använda olika papper i olika kvaliteter som alla har samma färg (tex. vit). Det är en utmaning för helt plötsligt undrar man om det verkligen är ”samma” färg. Kan vit variera så mycket? Kanske dyker det upp något sådant kort här i bloggen snart.  Bakgrunden är embossad i ”trädstruktur”. Innan jag embossar så sprejar jag lite lätt på papperet så att det inte spricker, papperet blir lite ”segare” då. Stansade ut några blommor, blomman i mitten stansade jag ut två gånger, endast blomman, och limmade jag ihop så att den ”kom upp” lite. Texten stansade jag ut tre gånger och limmade ihop.

Material:
Crafters Companion – White Multi-Purpose Card
Tim Holtz Sizzix 3-D Texture Fades Embossing Folder – Lumber
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Wildflower Stems #1 664163
Sizzix Framelits Drop-Ins Dies 4/Pkg – Thank You Card
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stansmaskin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *