Better Days Ahead med Crafters Companion

Jag började min semester med att hamna mitt i regnet Hans och passade på att åka till CiLi in Papers och handla lite nya stämplar och dies från Crafters Companion som passade mitt regn tema.

My holiday started with me in the heavy rain called Hans, and for my inspiration I went to CiLi in Papers and found both stamps and dies from Crafters Companion that matched my rain theme.

Här ser ni vad jag har lagt fram för att göra mina kort, stencil, stämplar, White Multi-Purpose Card och Nuvo Glacier Paste.

This is what I plan to use for makeing my cards, stencil, stamps, White Multi-Purpose Card and Nuvo Glacier Paste.

Här har jag stämplat det söta stövlarna och tagit ut diesen till Paraplyn, för att färglägga så har jag lagt fram ett antal Distress Ink.

I have stamp the rainboots and used the die for the umbrella and for colouring I plan to use Distress Ink.

Bakgrunden har jag gjort med min stencil från Lawn Fawn och Glacier Paste och för att matcha mitt Paraply har jag även på detta lagt stencilen och Glacier Paste.

I have made my background with a stencil from Lawn Fawn and Glacier Paste and I have also made the same om my umbrella.

Detta är mitt färdiga regnkort kort i regnbågensfärger och när det regnade som värst så tycker jag att stämpel passade väldigt bra.

This is my first rain card and I think the stamp says it all.

Här ser ni min bakgrund som jag har tänkt att göra mitt andra regnkort. Jag har lagt fram två blåa Distress Oxide och diesen Look for the Rainbow.

This is my background for card two and for this I have plan to use two blue Distress Oxide and the die in Look for the Rainbow.

Jag ångrade mig då jag upplevde att diesen med Regnbågen blev för liten men stämpeln var större så det fick bli den istället och färgläggning även här med Distress Ink och en vattenpensel.

The Rainbow dies was to small so I switch to the Rainbow stamp because it was bigger and I color it with Distress Ink and a waterbrush.

Efter regn så kommer solsken och har man tur så ser man då en regnbåge och detta passar ju extra bra då det precis har varit Stockolm Pride.

After the rain comes the sun and if your are lucky you my see the Rainbow.

Material:

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

Tonic Studios Nuvo Glacier Paste – Frostbite 1905N

Sizzix Clear Stamps Set 6/Pkg – Positive Signs

Crafters Companion Colour Your World Clear Stamp – Dancing in the rain

Crafters Companion Colour Your World Die – Look for Rainbows

Lawn Fawn Stencils – Rainy Sky LF2816

Distress Ink Pad

Distress Oxide Ink Pad

EK Success ZIG Watercolor BrusH2O – Medium Tip

Detta var den inspirationen jag fick av regnvädret Hans och vilken tur att Crafters Companion precis har kommit med det nya Color Your World serien.

Jag hoppas att det inte kommer att regna så mycket idag för jag vill ha Sol på min sista helg innan det är dags att börja jobba igen.

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *