Halloweenkort med Lawn Fawn och Sizzix

Hej

I veckan var det livedags och då passade jag på att göra två härliga Halloweenkort med mestadels Lawn Fawn men också en ny älsklingsdies från Sizzix. De söta stämplarna från Fox costumes before ´n afters fick pryda båda korten. Spooky Forest backdrop fick bli ramen till ett av korten och då skar jag ut den i glittrigt svart papper. Till den andra använde jag en dies i tre delar från Sizzix, layered hearts. Den är helt fantastisk och kan användas till så många olika typer av kort. Ger också helt olika uttryck beroende på vilka färger du skär ut de olika lagren i.

Himmeln till det första kortet gjorde jag med distress oxides i flera olika färger av gul, orange, rosa, lila, blå och sist svart. Den svarta använde jag tillsammans med Lawn Fawns cloudy stencil.  Älskar de mörka molnen till de klara färgerna på himmeln. Skvätte lite svart färg på slutet för extra textur.

Några små gravstenar från Spooky forrest backdrop fick också plats. Skar ut i grå cardstock och färgade in med svart i kanten.

Två av lagren skar jag ut i ett enkelt lila papper med prickar. Det i mitten hade jag distressat precis som i det första kortet men jag hoppade över molnstencilen. En liten kulle skar jag ut med mushroom border från Lawn Fawn. BOO! skar jag till med dies från Lawn Fawn, Henrys ABC´s. Jättehärliga bokstäver!

Alla motiv har färglagts med Spectrum illustrator markers.
Många av motiven tror jag passar utmärkt på flera olika typer av kort. Räven i cupcakes på ett födelsedagskort, biet till alla nya produkter från sommaren 2023 från Lawn Fawn.

Ha så kul med ert skapande denna vecka!
Christel

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Fox Costumes Before n Afters LF2401
Lawn Fawn Dies – Lawn Fawn Dies – Spooky Forest Backdrop LF3261
Sizzix Thinlits Die Set – Layered Hearts 665481
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Mustard Seed
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Blueprint Sketch
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Wilted Violet
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Spiced Marmalade
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Black Soot
Lawn Fawn Stencils – Cloudy LF2250
Lawn Fawn Dies – Mushroom Border LF1919
Illustrator Lösa pennor
Lawn Fawn Dies – Henrys ABCs LF2814

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator #distressoxides #LawnFawn #Sizzix #halloween

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *