Det bidde ett grattiskort…

Inte alls så som det va tanken men det flöt bara på och blev till, inte ens i färgskalan eller temat jag tänkt men när pysselmojon infinner sig är det bara att hänga på!

Lekte lite med min gel plate som jag typ är livrädd för då jag aldrig blir nöjd men nu lossnade poletten och färgerna blev så härliga! Så jag va tvungen att använda papperna jag lyckades få fram!

Det är inte så svårt om man släpper förväntningarna på hur det ska bli, för det blir visst aldrig så med gel plate tryck😝. Började med den mörkaste färgen och jobbade bort stenciler och lager i 3olika färger. Den färg man lägger på först hamnar närmast dig. Men ett tryck blir aldrig likt ett annat. Lisa har gjort några lives med ”how-to-do” och där får man lite tips. Sen finns ju vår vän Youtube! Med lite stenciler blir det häftiga mönster.

Jag använde mig av akryl färger från Dina och två olika stenciler. Sen monterade jag det på ett vitt papper för att ta upp det vita i mitt mönsterpapper. Allt hamnade på ett svart cardstock och fick en text från Hänglar i glittrigt svart. Inte så avancerat men effektfullt!

Ikväll är det live, då ska jag sitta bänkad och hänga på och pyssla jag med!

Kram Emma

Material lista:

Dina Wakley MEdia Stencils 9X6 – Done Is Better

Vicki Boutin Fernwood Stencils 3/Pkg – Bountiful

Dina Wakley akryl

hÄnglar & Wings Dies – Grattis

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

Glitter Card – Black Sapphire 9943E

Ranger Gel Plate Assortment 3/Pkg

Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 120ml 201N

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration, Kort, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *