Skak-kort med juliga ramar

Hej på er!

I torsdags var det min tur att sända live på cili in papers sida på Facebook. Alltid lika kul! Eftersom jag ligger långt efter med julkorten behövde jag hitta kort att göra som inte tar riktigt lika lång tid som mina Lawn Fawn kort med massor av stämplar och färgläggning.

När jag var i butiken senast kikade jag runt bland Simple stories alla härliga serier. Mycket nytt och fint med också mycket äldre serier, lika fina allihop. Ramarna blev jag lite nyfiken på och tänkte att de skulle bli perfekta till skak-kort. Det ligger 6 st ramar i ett paket i lite olika storlekar och former. Finns även dubbla ramar som ni ser här på bilden.

Lite nya julpapper i både traditionella färger och lite blandat med rosa, lila och turkos. Lite glitter och paljetter från Nuvo i ett fyrpack med julig känsla. Jättesnygga i skak-kort! Som vanligt följer det alltid med lite Lawn Fawn hem. Dessa bårderna är supersöta och jätteanvändbara.

Bland de lösa mönstrade pappren hittade jag flera olika mönstrade acetat. Detta med snöflingor på är riktigt, riktigt snyggt tycker jag. För att få det att likna en himmel distressade jag ett vitt papper i två nyanser av blå oxides. Tumbeled glas och salty ocean.

GOD JUL skar jag ut med dies från Lawn Fawn, Henry´s ABC´s. Bården med paket kortade jag lite för att inte täcka den vackra blomman. Färgade med Spectrum noir, illustrator markers. Sedan var det klart! Snabbt och lätt och blev supernöjd med ramarna. Hoppas ni blir sugna på att prova.

Materiallista:

Simple Stories Chipboard Frames 6/Pkg – Simple Vintage Dear Santa

Paige Evans Single-Sided Paper Pad 6X8 – Sugarplum Wishes

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Simply Celebrate Winter LF1769

Vicki Boutin Specialty Paper 12X12 – Peppermint Kisses

Tonic Studios Nuvo Pure Sheen 4 Pack – Santas Workshop 305N

Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 15mmx3mmx20meter – White

Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 120ml 201N

Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive Precision Tips 207N

Tonic Studios Funky Glue Pen 29,5 ml 421E

Lawn Fawn Dies – Henrys ABCs LF2814

Tim Holtz Idea-Ology Adhesive Deco Sheets 4X6 12/Pkg – Christmas TH…

Distress Oxide Ink Pad

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator #distressoxides #LawnFawn #Simplestories #Christmascards #shakercard

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *