Höstbad – Acorn Lane

Hej!

Ny onsdag och nytt blogginlägg från mig. Idag visar jag två layouter som jag har gjort i storleken 8,5×11. Den ena gjorde jag på en live och den andra blev uppslagskompis till mitt barnbarn Hugos album. Jag bara älskar höstens alla färger och de kollektioner som kommer brukar vara såååå fina. Det är verkligen denna, Acorn Lane från Simple Stories. Kolla in alla godsaker som finns i kollektionen. Ni kommer inte att bli besvikna.

Älsk på foamstickers!!!!

Jag använde en stencil och två olika distresser för att bygga lite bakgrund.

Som vanligt är en del dekorationer monterade på 3d kuddar/tejp.

Tusen tack för titten!

Material: 
Simple Stories – Acorn Lane
Simple stories stencil – harvest leaves
Dina Wakley gloss spray – White
Distress mini ink – wild honey
Distress mini ink – rusty hinge
3D-kuddar
Jumbo roll
Bazzil white

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *