Julkulor från Spellbinders

Nu har årets första julkort gjorts. Jag tillhör den typen som inte vill påbörja julkorten för tidigt, jag tycker det tillhör julstökandet att även knåpa ihop julkorten.

Mina första två kort blev väldigt enkla och jag har låtit dem gå i rött och guld. Jag har använt mig av ett fint användbart set med stenciler från Spellbinders. Det ingår även en stencil så man kan göra ett snöflingemönster på kulan, här har jag valt att utesluta den men det kommer nog flera en annan dag 😘.
Jag har använt mig av distressoxide samt Lunarpaste, det gör det lilla extra om man även får lite 3D-känsla i kortet. Här syns också tydligt att jag tog lite lunarpaste på fingret och strök ut på kulan, man får dock jobba snabbt för det var sjutton så snabbt den torkade 😮, Snabbtorkande gillar vi ju vanligtvis men just här hade det inte behövt gå så snabbt 😘. När jag monterade kortet la jag ett guldpapper från Tonic Studios under för att plocka upp guldfärgen.
Textstämplarna kommer givetvis från hÄnglar&Wings suveräna utbud av stämplar 😍.

Jag önskar er en härlig helg som kanske innefattar lite julkortstillverkning? 😘
På återseende! Scrappa lugnt!
Lena/lenislenis

Material:

Spellbinders Stencils 2/Pkg – Snowflake Ornaments   
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Granar   
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Julcirkel   

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4
Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Venetian Gold 8703E
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 50/Pkg – Hint of Silver

Distress Oxide
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
Simon Hurley create. Lunar Paste 59ml – Gold Rush

We R Memory Keepers Trim & Score Board
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Picket Fence Studios Blender Brushes 10/Pkg – Full Set
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
EK Success Powder Tool Applicator
Gemini Crafters Companion
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *