Perfekt pearl på Craft papper…

Jag gjorde en live i torsdags på vår facebook sida där jag visade hur man kan använda Perfect Pearl på craftpapper. Satt och kollade runt på YT efter inspiration och hittade en film från en tjej som heter Amy. Länk till hennes fil hittar ni här:

https://youtu.be/s0OJiVZUXYA?si=aa7uVcb1EEzDdvf9

Så jag har helt enkelt gjort en copy & steel från henne, eller nästan då jag hade gran dies i stället för en stencil. Men i det stora hela är det nästan likadant!

Jag tänker att det är det bästa betyget man som kreatör kan få när någon gillar det man gör och gör en ”efterapning”.

Så in och kika på Tordagens live så ser ni exakt hur jag gjort dessa kort med väldigt få saker egentligen, och dessutom dammat av mina Perfect Pearl som va väldigt länge sedan de kom till användning.

https://fb.watch/oHxoPlJ2ei/

Stämpla med Embossing dyna, jag har några olika men här använde jag Rangers Embossing dyna. Sen ”dammade jag på Perfect Pearl i guld. Stansade ut granar som färgades in med oxider och sen fick snö med Crackle paste. Ser att jag klippt ena granen snett i nederkant, det får jag fixa till men hade redan fotat när jag såg det😝 allt är monterat på ett vitt Multipurposecard som jag skurit till och bigat.

Hoppas du får lite inspiration till julkortstillverkningen! Kram Emma

Materiallista:

Ranger Perfect Pearls

Tim Holtz Distress Mixed Media Heavystock 8.5X11 10/Pkg – Kraft

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Forest Shadows 666334

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Doodle Greetings 2 CMS286

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 120ml 201N

Distress Oxide Ink Pad

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *