Peppermint kisses på flera sätt

Hej!
Trevlig Luciadag till er alla!
Idag tänkte jag inspirera er med tre layouter. Jag har gjort dem alla med Vicki Boutins kollektion Peppermint kisses. Tänkte att det var kul att visa hur man kan använda en kollektion och få olika resultat.

Ni får tre layouter gjorda till mina tre barnbarns album. Nu är detta gamla fotografier som jag tänker byta ut till nya efter jul. Ville bara att ni skulle få se dem med fotografier.

Hugos album: Här använde jag kuvert som fanns på ett av mönsterarken. Skar ut en ficka så att jag kunde sticka ner foton. Det tredje gröna kuvertet ska jag använda till dokumentation. Om jag hade gjort denna layout i 12×12 så hade jag kunnat haft med fler kuvert. Riktigt coolt!

Sagas album: Här utgick jag från cirklar. Skar ut två cirklar från ett mönsterark som jag sedan mattade med ett grönt papper så att det stack ut lite från den vita bakgrunden. Jag skar ut fem tags som jag stack in under den minsta cirkeln (den sitter på 3D-kuddar). Här tänker jag mig lite dokumentation utanför den största cirkeln.

Frans album: Lillkillens layout byggde jag utifrån stjärnor. Använde ett mönsterark med stjärnor som fanns i kollektionen och byggde på med fler stjärnor från klisterarken runt omkring.

Tusen tack för titten. Må väl!

Material:
Vici Boutins Peppermint kisses collection kit
Vicki Boutin Peppermint kisses Thickers Stickers
Vicki Boutin Peppermint kisses Ephemera – Icons
Vicki Boutin Peppermint Kisses Ephemera – Journaling
Vicki Boutin Peppermint kisses-stickerbook
Bazzill white
Scrapbook adhesive 3L 3D Self adhesive foam squares

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *