Layout med Simple Vintage Spring Garden av vår Gästdesigner Hanna

Hej, nu är det min tur att inspirera er igen! Även denna gång har jag valt att göra en layout.

Jag fick i dagarna hem en av Simple Stories nya kollektioner, ”Simple Vintage Spring Garden”. En helt fantastisk kollektion som ger en härlig vårkänsla! Jag valde mönsterpapper i gröna och ceriseröda toner som jag tyckte passade bra med bilden jag valt att scrappa, ett foto på min mellanpojke när han var fyra år gammal.

Som bakgrund valde jag en vit cardstock från Bazzill. Jag använde DT-Annas teknik med att ha lite färg i en plastpåse och sedan dutta påsen på cardstocken för att ge det lite färg. Färgen jag valde var en Distress Ink-stämpeldyna i färgen ”Bundled sage”. Därefter stämplade jag meningar i samma färg från en textstämpel från Tim Holtz som DT-Emma hade i en live för ett par veckor sedan, och som genast fick flytta hem till mig. Jag har redan använt den massor!

Fotot monterade jag först på vit cardstock, och sedan på ett rött enfärgat papper som ingår i kollektionen. Hörnen rundade jag av med en hörnstans från We R Makers för att ge fotot en mjukare framtoning.

Mönsterpappret som jag valt att ha med i min LO rev jag kanterna på för att göra det lite mjukare.

Därefter klippte jag ut några av de tags som brukar finnas med på ett mönsterpapper i Simple Stories kollektioner. De fick öljetter av metall och sedan grävde jag fram några gamla jutesnören ur mina gömmor som jag trädde i hålen.

Jag monterade fotot ovanpå mönsterpappret och tagsen, och fäste sedan ett klistermärke samt en foam sticker från kollektionen på fotot. Jag tycker om att arbeta i flera lager när jag gör LO:s – jag tycker det blir lite mer levande så, som att det händer lite mer.

Bland den tillhörande ephemeran hittade jag den fina fågelholken och det söta fågelboet som fick agera dekoration, fästa på 3D-kuddar för att återigen skapa lite lager. Jag limmade fast transparenta paljetter på dekorationerna, samt virade några varv jutesnöre runt fågelboet, för att estetiskt förstärka känslan av just ett fågelbo.

Tre hjärtan klistrades dit, även de på 3D-kuddar, samt 3 stycken enamel dots från kollektionen.

Jag tycker om vårkänslan i de milda tonerna som LO:n utstrålar, även om fotot faktiskt är taget en mulen dag i oktober. 🙂

Material jag har använt:
Simple Stories Simple Vintage Spring Garden Basics Paper.
Simple Stories Collection Kit – Simple Vintage Spring Garden.
Simple Stories Enamel Dots – Simple Vintage Spring Garden.
Simple Stories Foam Stickers – Simple Vintage Spring Garden.
Simple Stories Bits and Pieces – Simple Vintage Spring Garden.
We R Memory Keepers 3 way corner punch – round.
Tonic Studios Craft Perfect Dimensional foam pads.
Distress Ink Bundled Sage.
Tim Holtz Cling Stamps Tiny Text.

Jag hoppas ni gillar LO:n!

Kram,

Hanna

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #Layout #Cilipysslatillsamans #SimpleStories #RangerInk #TimHoltz #WeRMemoryKeepers #WeRMakers #TonicStudios   #Guestdesigner

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *