Gäst DT Fredrikas första inlägg

Vår andra gästdesigner som ska inspirera oss – Fredrika Biörnerud – gör ett litet tidigt inhopp här. Ni kommer att få se mycket mer av det hon skapat i april-juni.

Hej!

Jag bjuder på ett tidigt blogginlägg i Kärlekens tecken.

Ni missar väl inte att CiLi in Papers månadstävling handlar om KÄRLEK. Jag hittade ett sådant fint set med stenciler och stämplar ibland Crafters Companions produkter. Jag har nästan helt missat alla fina produkter från dem, har endast någon enstaka stämpel och min vita papper så klart.

Du kan välja att kombinera stämplarna och stencilerna i förpacknigen eller göra som jag, använda endast en av stämplarna.

Jag har gjort ett eget bakgrundspapper med hjälp av min gel-plate. Dessa papper blir alltid olika och det är väldigt roligt att experimentera fram olika mönster.

För att skapa dessa papper använder jag akrylfärg från Dina Wakley. Hennes flaskor är lagom stora och behändiga att använda. Jag har lärt mig av mina misstag och köper nuförtiden mindre flaskor som tar slut istället för stora flaskor som torkar.

Jag önskar er alla en fin dag med mycket kärlek!

Fredrika

Materiallista:
Gel-press-gel-printig-plate-6inch-square.
Ranger gel-plate-brayer-medium.
Dina Wakley akrylfärg.
Crafters companion white-multipurpose-card-60/pkg a4.
Crafters-companion-silhouette-stencils-and-clear-stamp-you-are-the-one.
Versafine-ink-pad.
Crafters-companion-stencil-set-love-hearts.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #kort #card #Cilipysslatillsamans   #Guestdesigner #Gelprint #gelprinting #Crafterscompanion #DinaWakleyMedia #Ranger_Ink

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *