Ny layout med vår GästDT Hanna

Vi är verkligen lyckligt lottade med två så duktiga och inspirerande gästdesigners! Här kommer Hannas nya layout:

Hej,

Två veckor går fort! Nu är det min tur att inspirera er här igen! Jag har valt att göra det genom att skapa en LO med ett underbart foto av min mellanson, taget på en semester i de italienska alperna 2011. När jag printade fotot, valde jag att lägga på ett filter som gav fotot en gammeldags känsla.

Till min layout har jag valt papperskollektionen ”Remember” från Simple Stories som kom för ett par veckor sedan. De mönstrade pappren i denna kollektion är fantastiskt vackra, och jag har redan hunnit göra en handfull LO:s med dem. Det innebar att jag fick tänka till när jag skulle skapa denna layout, eftersom jag hade väldigt få hela papper kvar. Att klippa till remsor blev lösningen! Då fick jag med flera av de fina mönstren, trots att jag mest har spillbitar kvar (inser ju när jag skriver detta, att det behövs klickas hem påfyllning på dessa papper, då de verkligen har blivit en favorit!).

Fotot på sonen samt mönsterpappret jag monterat det på, har jag stansat ut med en die från Crafter’s Companion. Jag älskar formen på denna, och den ger ett mjukt intryck som passar fint med mönstren på pappren. Tycker också om att man kan bygga lager med denna die, då den kommer i flera storlekar.

På själva cardstocken från Bazzill, har jag stänkt lite färg samt stämplat en ny bakgrundsstämpel från Simon Hurley som jag klickade hem i helgen. Färgen är den senaste Distressfärgen ”Scorched timber” som jag tycker passar fint till färgerna i denna kollektion. Jag har även färgat in kanterna på alla mönsterpapper för att ge layouten en lite gammeldags känsla.

Ovanpå färgstänket och stämpeln, använde jag en gammal hjärt-stencil från Echo Park, som jag applicerade akrylfärg på i färgen ”Champagne gold”. Akrylfärgen kommer från Vicki Boutin.

Därefter monterade jag pappersremsorna, fotot och diverse dekorationer från kollektionen, innan jag avslutade med en foam sticker med texten ”Love” som rubrik. Jag tyckte att den sammanfattade känslan i layouten rätt så väl.

Jag hoppas ni tycker om den!

Här är material som jag har använt:
Simple Stories ”Remember” foam stickers.
Simple Stories ”Remember” journaling bits.
Simple Stories ”Remember” 12*12 collection kit.
Simple Stories ”Remember” enamel dots.
Simon Hurley bakgrundsstämpel ”Handwritten”.
Vicki Boutin acrylic paint.
Distress Ink – Scorched timber.
Gemini by Crafter’s Companion metal die ”Stitch edge circle 2”.
Echo Park stencil ”cupid”.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #Layout #Cilipysslatillsamans  #SimpleStories #Remember #SimonHurley Ranger_Ink #VickiBoutin #Distressink #Gemini #Crafterscompanion #EchoPark #Guestdesigner

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *