Kort med Transparencies och Dina Wakleys nya akrylfärger

Dina Wakleys nya färger är sååå fina, turkos, hallonrååsa, blå, mullvad senapsgul och så en lila … så klart var jag tvungen att ha alla och ni fick vara med när jag testade dem för första gången i söndags på min FacebookLive på CiLis Facebooksida. Jag hade också Dinas nya Tranparencies Focals Set 1 att testa.

 

Jag använde färdiga kortstommar från Tonic Studios. På första kortet gjorde jag en bakgrund med hjälp av ett Geliprinting. jag använde 3 olika lager, det första i turkost, det andra i hallonrosa och så fick jag utmana mig själv lite för att lägga ett lager i lila.

På bakgrunden la jag sedan en focalpoint från Dinas nya Transparencies och en liten rand av en av hennes tidigare Transpareicies-set. Lite stänk, ett hjärta och en krona med senapsgul färg så var detta CAS-kort klart.

Innan mitt första gelprint städade jag av min gel plate som hade lite gammal färg på med hjälp av ny färg. Detta tryck blev sedan en tag med en annan focalpoint.

På det sista kortet rev jag remsor från kladdpappret som jag använt när jag drog av färgen från min brayer. Dessa la jag omlott och fäste med soft gel. Ovanför det målade jag med den nya hallonrosafärgen som jag tonat ner lite genom att blanda i vit färg och lite vatten. Samma färg fick bli stänk på fåglarna som kommer från Dinas tissuepapper.. Ovanpå detta några olika transparencies som man enklast fäster med Tim Holtz häftapparat.

Detta skapade jag vid en Live på CiLi in Papers Facebooksida. Om du missade min FacebookLIVE eller vill se den igen så hittar du den —> HÄR <—

Blev du inspirerad?   Visa vad du skapat och tagga oss med #ciliinpapers och #cilipysslatillsammans så att vi kan inspirera varandra <3 <3 <3

**************

I recorded the process in a Facebook live. You can still see it  —> HERE <—

Material:
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Raspberry.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Malachite.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Mustard.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Iris.
Dina Wakley Media Transparencies 8.5X10.75 – Focals Set 1.
Dina Wakley MEdia Soft Gel Medium 29ml Tube.
Sizzix Making Tool Effectz Craft Tool Set 665798.
Sizzix Effectz Multimedia Mat.
Tonic Studios Craft Perfect Cards & Envelopes 7X7 – Bright White 9302E.
Dina Wakley MEdia Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Flying Things.
Dina Wakley Media Transparencies 8.5X10.75 – Pattern Play Set 2.
Ranger Gel Plate Assortment 3/Pkg.
Ranger Gel Plate Storage Tin.
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher.
Dina Wakley MEdia Stencils 9X6 – Marks.
Dina Wakley MEdia Stencils 9X6 – Mantras.

 

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #Cilipysslatillsamans #Ranger_ink  #TonicStudios #TimHoltz #Card #kort #Tag   #villhöver #DinaWakleyMedia #Sizzix #FacebookLive #ProcessVideo #VideoTutorial #Tutorial #Gelprinting #Geliprint #Gelplate

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker, Tutorial, Verktyg och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *