Jubileumstävlingar hela veckan .:. här kommer tävling nr 1

CiLi in Papers fyller 15 år !!! och det ska vi fira hela veckan med olika tävlingar med fantastiskt fina priser!

Först ut är en tävling sponsrad av hÄnglar & Wings AB. Allt du behöver göra är att skapa ett alster med minst en stämpel från hÄnglar & Wings. Ladda upp kortet på Insta och /eller Facebook och tagga #Cili15years #cili15yearshanglarwings #cilipysslatillsammans #ciliinpapers @ciliinpapers @hanglarwings.

Du har till den 10/3 på dig att vara med i CiLis jubileumstävlingar.

CiLi in Papers turns 15 !!! and we will celebrate all week with various competitions with fantastic prizes!

First up is a competition sponsored by HÄnglar & Wings AB. All you have to do is create something with at least one stamp from hAnglar & Wings. Upload your craeation at Insta and/or Facebook and use #Cili15years #cili15yearshanglarwings #cilipysslatillsammans #ciliinpapers @ciliinpapers @hanglarwings.

You have until the 10th of March to take part in CiLi’s 15th anniversary competitions.

Här kommer DT-Brittens fantastiskt fina tolkning av dagens tävling:

En vinnare får den här spännande vinsten:

Material:
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Sirliga Tulpaner.
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Ännu mer Grattis.

#Cili15years #cili15yearshanglarwings #cilipysslatillsammans #ciliinpapers #hanglarwings #scrapbookingstoregothenburg #hobbystoregothenburg #craftstoregothenburg  #ciliinpapers #kort #kortmakeri #korttillverkning #handgjordakort #cardmakinghobby #cardmaking #card #handmadecards #scrapbooking #PaperCraft #creative #inspiring #crafting

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy, Tävling/Bloggcandy och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *