Alla dessa fantasiska män- Sizzix

Idag har jag gjort två olika kort till några fantastiska män, jag har gjort korten med Distress Embossing Glaze, 3D embossing folder och det fina diesen från Sizzix.

Today I have made two different cards to some fantastic men, I have made the cards with Distress Embossing Glaze, 3D embossing folder and the nice dies from Sizzix.

Här ser ni mina Distress Embossing Glaze, 3D embossingfolder och det fina diesen med männen. Jag har också lyckats att rycka ut en gammal sida ur en bok som jag tänker att sätta på toppen av mina män.

Here is my Distress Embossing Glaze, 3D embossing folder and the nice Gentlemen dies. The old paper is from a book that I torn out some pages.

Här ser ni den ena av bakgrunderna som jag har gjort med Distress Embossing Glaze, Lumberjack Plaid, Walnut Stain och Prize Ribbon. Det cardstocket jag har lagt mitt Embossing Glaze på är ett Dark Kraft från American Crafts.

Here is one of the background I have made with Distress Embossing Glaze, Lumberjack Plaid, Walnut Stain and Prize Ribbon. The cardstock I have put my Embossing Glaze on is a Dark Kraft from American Crafts.

Här ser ni mitt försök att göra ett eget cardstock med svart yta och kärna av Kraftfärgade cardstock. Den svarta färgen har jag gjort med akrylfärgen och för att få fram den kraft färgade kärnan har jag fått fram med Tim Holtz Sanding Disk.

Here is my attempt to do my own cardstock with a black surface and a core of kraft colored. The black color is from the acrylic paint and I have used Tim Holtz Sanding Disk for make the kraft colored core to shine through.

Här ser ni mina dekorationer som jag har tagit fram för för att göra mitt kort, jag har delat ramen från Layer Frames och satt en svart matta bakom bakgrunden. För att verkligen få allt att sitta på den lite glatta ytan har jag tagit fram Distress Collage Medium och sen gäller det att lägga press på när man väl bestämt sig var dekorationerna skall vara.

Here you have my decorations for my card, one of the pieces is the frame from Layer Frames and I have put a black cardstock behind my background. For glue all the decorations on the smooth surface I have used Distress Collage Medium.

Här ser ni mitt färdiga kort till en man som fyllde 65 År. Det stora sifforna kommer från Sizzix och har en yttre kontur som går att göra i en annan färg och har har jag valt en röd kantlinje. Siffrorna har jag gjort med Tim Holtz Kraft Paper Pad-Neutral där jag använt den mörkaste Neutralfärgen, inte riktigt så svart som Akrylfärgen och sedan sandpapprat fram kraftfärgade kärnan.

This is my card for a special man that turned 65. The big numbers is from Sizzix and the is a outline and on this card I chose to make it red. The numbers is from Tim Holtz Paper Pad-Neutral and the darkest Paper is not that black as my acrylic paint.

Det andra kortet har en bas på ett vitt cardstock och med Embossing Glaze i färgerna Lumberjack Plaid, Villainous Potion och Prize Ribbon. På detta kortet har jag använt min egen tillverkade cardstock med kraftfärgad kärna. Tidningspappret på Gentlemen diesen har jag färgat in kanterna med en brun stämpel dyna som låg framme och den stämplade texten kommer från hÄnglar&Wings.

The second card is on a white cardbase and with Embossing Glaze in colors Lumberjack Plaid, Villainous Potion and Prize Ribbon. On this card I have used my ”own” cardstock with the kraft colored core that I have used the Sanding Disks on top. The Gentlemen dies is coverd with the old book page and the edges colored with a brown stamp pad and the stamped text is from hÄnglar&Wings.

Material:

Tim Holtz Sizzix 3-D Texture Fades Embossing Folder – Entangled 666155

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Gentlemen 666286

Tim Holtz Distress Embossing Glaze – Lumberjack Plaid

Tim Holtz Distress Embossing Glaze – Villainous Potion

Tim Holtz Distress Embossing Glaze – Prize Ribbon

Tim Holtz Distress Embossing Glaze – Walnut Stain

American Crafts Smooth Cardstock 12X12 – Dark Kraft

Tonic Studios Nuvo Clear Mark Embossing Pad 101N

Tim Holtz Distress Sanding Disks 10/Pkg

Tim Holtz Idea-Ology Layer Frames 12/Pkg – Collage TH94318

Tim Holtz Idea-Ology Ephemera Pack 135/Pkg – Palette TH94317

Tim Holtz Idea-Ology Kraft Paper Pad 6X9 24/Pkg – Neutral

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Fint Sagt

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Mix Tillsammans

Två coola kort gjord med samma teknik men två olika cardstock i bakgrunden gör att utseendet blir väldigt olika. Det finns massor av olika dekorationer i Ephemera Packet och i olika färgställningar i paketet det är ett riktigt stort och roligt paket att packa upp.

Ha en riktigt härlig lördag

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *