GästDT Hanns sista inspirationsinlägg .:. Crate Paper – Moonlight Magic

Tiden har gått så snabbt och idag är det dags för Hanna att inspirera oss för sista gången som Gästdesigner. Wow vilken inspiration vi har fått! Stort tack för den här tiden Hanna <3 <3 <3

Hej allesammans! Nu är det Hanna här igen som vill inspirera er, och detta är faktiskt mitt sista blogginlägg som Gäst-DT hos Cili In Papers! Det har varit tre fantastiskt roliga månader, och jag är så tacksam för att jag fick chansen att göra detta! Tusen tack till Cicci och alla tjejerna i DT-teamet för denna tid! Nu är det Fredrika som tar över som Gäst-DT under april-juni. Jag är övertygad om att hon kommer att inspirera oss med fantastiskt fina alster!

Mitt sista blogginglägg blir en layout till mitt 2010-album. Jag har valt ut två bilder på min äldsta son som jag tycker är så himla fina. Jag printade ut dem med ett brunaktigt filter för att ge dem en gammaldags känsla. Till denna layout valde jag en papperskollektion från Crate Paper som heter ”Moonlight Magic” som kom ut i höstas. Jag älskar färgskalan i denna kollektion – starka färger men ändå inte för ”skrikigt”. Dessutom finns det otroligt fina dekorationer att köpa till! Både bokstäver, acetat-ephemera, och foam stickers, för att nämna några.

Jag började med att montera ett cardstock i naturfärg ovanpå ett blommigt mönsterpapper från kollektionen. Cardstocken skar jag till så att den fick ett lite mindre format än mönsterpappret. På detta sätt blev mönsterpappret som en blommig ram runt cardstocken. Jag ruggade även upp kanterna på cardstocken för att skapa lite mjukare linjer. Därefter skar jag ut trianglar i olika mönsterpapper. Även dessa papper fick lite ruggade kanter, och klistrades sedan fast på cardstocken i form av en solfjäder.

Fotona på sonen monterades på svart cardstock samt naturfärgad cardstock. Detta för att jag tycker att kontrasten mellan dessa två färger blir en snygg ram runt fotona. Dessa klistrades sedan fast omlott ovanpå ”solfjädern”. Sedan fyllde jag på med lite dekorationer från kollektionen runt omkring.

Ovanpå cardstocken embossade jag fjärilar från ett stämpelset från Crafter’s companion (Ni som brukar kolla på Cili In Papers livesändningar på Facebook, känner kanske igen dessa från förra veckan då DT-Christel embossade med just dessa fantastiska fjärilar). Jag valde ett embossingpulver i guld. Jag stämplade även några fjärilar med guldfärg för att få lite olika strukturer på fjärilarna.

I kollektionen ”Moonlight Magic” finns det ett fantastiskt vackert mönsterpapper med fjärilar. Jag klippte ut ett tiotal i olika färger som jag fäste lite huller om buller så att de blev som en uppåtstigande fjärilssvärm tillsammans med de stämplade och embossade guldfjärilarna. Jag valde också att montera dem i olika nivåer, för att skapa lite liv. Ovanpå de utklippta fjärilarna, målade jag med en glitterpenna från Nuvo som jag sett DT-Jessica använda flera gånger. Det var premiär för mig idag, och jösses, vad fint det blir med lite extra skimmer! Jag fäste även matchande paljetter ovanpå fjärilsvingarna.

Guldbokstäverna i titeln är från ett thickers-ark som hör till kollektionen. Sedan adderade jag lite guldflakes ovanpå det blommiga bottenpappret för att ytterligare förstärka det guldiga.

Jag hoppas att ni tycker om layouten, och stort tack för denna tid!

Kram,

Hanna

Material:
Moonlight Magic 12×12 paper pad.
Moonlight Magic thickers stickers inspired alpha.
Moonlight Magic thicker stickers Star Struck phrase.
Moonlight Magic ephemera floral.
Crafter’s Companion Vintage butterflies acrylic stamps.
Tonic Studios Nuvo Aqua shimmer pens.
Sizzix metallic flakes – gold.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #Layout #Cilipysslatillsamans  #cratepaper #MoonlitGarden #Sizzix #TonicStudios #Nuvo #Crafterscompanion  #Guestdesigner

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *