3 kort med Simple stories och Lawn Fawn

Har nu ett par gånger klivit lite utanför min comfortzone. Denna gång med ephemora från Simple stories. Första gången jag någonsin köpt något sådant. Men så kul! Kompletterade med tre små möss från Lawn fawn och sparade mig massor av färgläggningstid. Blev så annorlunda mot det jag brukar skapa men gillar det skarpt!

Som bakgrund har jag använt LF dies ”Radient heart backdrop”.  Älskar denna dies så!! Det rosa kortet använde jag en stencil från LF på och distress oxcides. De andra 2 i olika cardstock. En mönstrad från Maja design och en enfärgad från samma.

Lite glittriga papper bakom bli superfint!

Ses snart igen!

Christel

 

Lawn Fawn Dies – Radiant Heart Backdrop LF3320

Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 47/Pkg –

Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 47/Pkg – Simple Vintage Love …

Maja Design

Woodland Christmas

Lawn Fawn Stencils – Brick LF2364

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *