Stora tags med Tim Holtz

En härlig pysseldate hemma hos Dt-Emma resulterade i tre läckra stora tags. Helt annorlunda från det jag normalt skapar. Det är så kul att använda sådant man inte alltid har framme. Jag hade vunnit en stor läcker stämpel från Stampers Anonymous som jag använde på den blå tagen.

Texterna kommer från Hänglar & Wings, Stora texter #4. Älskar dem!

Figurerna, gubbarna och vingarna kommer också från Tim Holtz. Har haft paketen i flera år och de tar aldrig slut. Finns hur mycket som helst i dessa paket. Kul också att alla ”gubbar” finns i olika storlekar. Jag har distressat hela tagen i olika oxides och jag har också använt lite olika stenciler här och var för att få lite textur.

På denna röda har jag stämplar lite blommor runt kanten i svart. Hittade en stencil i lådan med lite gammaldags text.

Här hittade jag en stencil med bladverk som jag tyckte blev snygg. Använde 3 olika nyanser på gröna oxides. Stämplade runt om olika blommor och löv. Båda flickorna på röda och gröna tagen fick vingar från Timpan.

Ha en fin Kristihimmelfärdsdag!

Material:

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Shattered W/Grid Block CMS466

Dina Wakley MEdia White Tags – 8 & 10

Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 83/Pkg – Vintage Black & …

Tim Holtz Idea-Ology Layers Die-Cuts 76/Pkg – Engraving

Tim Holtz Idea-Ology Transparent Acetate Wings 72/Pkg

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Texter #4

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Splash THS080

 

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Tag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *