Simple Vintage Vintage Seas layout och ett kort med Chibi Tronics

Åh så kul jag hade när jag skapade det här kortet som lyser när man trycker på det! Det är med hjälp av Chibi Tronics från WeR Makes som jag fixade den coola detaljen.

I februari körde Christel en Live där hon visade hur man använder Chibi Tronics på ett supergulliga Lawn Fawn-kort. Jag ville visa att man också kan använda de söta lamporna på ett kort med en helt annan stil.

Jag använde en tag som bas och sen stämplade jag min favorit Dina Wakley-stämpel på ett annat papper. Ovanpå stämpeln använde jag en av Tim Holtz stenciler med Distress Oxide. När man gör kort med lampor behöver man bygga dem i två lager med distanstejp emellan. Det är superenkelt.

Sen trycker man på kortet och voila så tänds lampan.

Svårt att riktigt fånga hur häftigt det blir på ett foto.

Vid min live gjorde jag också en layout med Simple Vintage Vintage seas från Simple Stories. En perfekt kollektion för semesterbilderna.

Kortet och layouten skapade jag vid en Live på CiLi in Papers Facebooksida. Om du missade min FacebookLIVE eller vill se den igen så hittar du den —> HÄR <—

Blev du inspirerad?   Visa vad du skapat m och tagga oss med #ciliinpapers och #cilipysslatillsammans så att vi kan inspirera varandra <3 <3 <3

**************

I recorded the process in a Facebook live. You can still see it  —> HERE <—

 

Material:
Dina Wakley MEdia Cling Stamps 6X9 – Collaged Girls.
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Deco Leaf THS181.
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Mermaid Lagoon.
Dina Wakley MEdia White Tags – 8 & 10.
Simple Stories Sticker Book 4X6 12/Pkg – SV Vintage Seas.
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 40/Pkg – SV Vintage Seas Naut…
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 47/Pkg – SV Vintage Seas Icons.
Simple Stories Collection Kit 12X12 – SV Vintage Seas.
We R Makers Chibitronics Mini Starter Kit.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #Cilipysslatillsamans  #villhöver #TimHoltz #Ranger_Ink #DinaWakleyMedia  #DIY #FacebookLive #ProcessVideo #VideoTutorial #Tutorial #Card #kort #Layout #SimpleStories #SVVintageSeas #simpleVintageVintageSeas #Chibitronics #WeRMakers

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *