Blommiga bakgrunder

Hej!

Nu är min ”provanställning” över och detta är mitt första inlägg som ordinarie DT för CiLi in Papers och det känns oerhört roligt att jag ska få fortsätta med det jag älskar allra mest.

Jag fortsätter på temat egna bakgrunder. Denna gång har jag provat Simon Hurleys stora stampning foam tillsammans med en av hans bakgrundsstämplar. Dessa är superkul att använda.

Man får börja med att värma upp foamen. Jag använder Rangers Heat It Craft Tool. När den är mjuk och lite varm kan Du trycka den mot valfritt mönster tex. en dies, duk eller varför inte några knappar.

Jag valde denna gång att trycka den mot en bakgrundsstämpel.

När du är nöjd med trycket färger Du in den med valfri färg och sedan sprutar Du lite vatten på den och trycker på ditt papper. Jag har använt kortbaser i off-white till min tryck. Om Du inte skulle vara nöjd med trycket blåser du lite med din heat-tool och vips så försvinner trycket.

Du kan göra flera tryck åt gången.

Sedan är det bara att dekorera och sätta ihop kortet . Jag har valt en stor dies från Lawn Fawn som jag stansat ut i svart mirror card från Tonic och slutligen dekorerade jag med några enamel dots.

Ett färgglatt kort i all sin enkelhet!

Jag önskar alla en fin dag!

Fredrika

Materialista

simon-hurley-create-stamping-foam-shapes—large

simon-hurley-create-background-stamp-6×6—playful-petals

lawn-fawn-dies—giant-happy-birthday-to-you

distress-ink-mini

Enamel+dots

tim-holtz-distress-sprayer-118ml

sizzix-heat-tool-dual-speed

ranger-ink-heat-tool—embossingfon

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.