Att göra egna diecuts…

är ett kreativt och roligt sätt att dekorera sina alster som inte kräver så mycket jobb men ser väldigt arbetat ut.

Ett vitt cardstock, oxider, gloss spray, Embossing folders och ett set med dies från Sizzix och några stämplar så kommer man långt!

Denna layouten kom till på liven från förra torsdagen så vill du se steg för steg så kolla på vår facebook sida och leta redan på inlägget från den 13 juni.

Just detta setet med dies heter Postale och är lite ”brev tema” med dies som ser ut som frimärken, ett kuvert, den fräcka ”hand pilen” och massa små pilar. Allt går ju att förändra efter tycke och smak väldigt enkelt!

Att färga in från vitt papper med ett fåtal färger ger en sammanhängande färgskala och allt passar ihop. Embossing foldern ger jag ett träigt intryck med att jobba i flera bruna lager på varandra och sen torrbollar med vit akryl färg över gör att det ser inuti som drivved och det passade ju bra då vi var ute vid havet när fotot togs.

Jag väljer ofta att göra lo’s utan titel, ibland tycker jag helt enkelt inte att det behövs utan bilden eller temat talar för sig själv. Här är kuvertet med texten till Oscar det viktiga för det är en påminnelse till honom om hur han kämpat denna våren med så mycket.

Ha en bra midsommar allihopa och kom ihåg att butiken är stängd från idag och helgen, men webb butiken är alltid redo för ett besök!

Glad midsommar!

Material lista:

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Postale 665927

Distress Oxide

Tim Holtz Sizzix 3-D Texture Fades Embossing Folder – Cracked 666295

Blending Tools Verktyg

Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – White

VersaFine Ink Pad Onyx Black

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Field Notes CMS396

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – School Desk CMS057

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Tiny Text CMS394

Dina Wakley Gloss Spray

Det här inlägget postades i Layout och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *