Grattis!

Hej!

Nu under sommaren har vi en del födelsedagar att fira, så idag blev det ett grattiskort i härligt starka färger. Som bakgrund har jag använt en 3D-embossingfolder från Tim Holtz som heter Reptile. Rosa är en favoritfärg så jag använde den nya Distress Spritz, Picked Rasberry och Distress Mica Stain, Cocktail Party för att färga in pappret.

Man kan aldrig ha för många fjärilar och jag tycker att man blir glad av fjärilar. Jag hittade detta fina set från Crafters Companion. Denna gång valde jag att färlägga med vattenbaserade pennor. När allt hade torkat målade jag över med en skimmerpenna från Nuvo för att få lite mer glitter.

Som text valde jag den stora ”Happy Birthday to you” diesen från Lawn Fawn, den är så användbar. Slutligen fick fortet lite dekorationer i from svarta enameldots.

Jag önskar er alla en fin vecka!

Kram

Fredrika

 

Materiallista:

Tim Holtz Sizzix 3-D Texture Fades Embossing Folder – Reptile 666296

Crafters Companion Photopolymer Stamp Set – Butterflies in Flight

Lawn Fawn Dies – Giant Happy Birthday To You LF2613

Tim Holtz Distress Spritz 29ml – Picked Raspberry

Tim Holtz Distress Mica Sprays 29ml x 3/Pkg – Holiday 4

Tonic Studios Nuvo Aqua Shimmer Pens 2/Pkg – Glitter Gloss 888N

Altenew Enamel Dots 163/Pkg – Black & White

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *