Massor av fjärilar från Lawn Fawn

Hej på er!

Nästan exakt ett år efter min allra första live här på Cili in papers gjorde jag denna live med massvis av fjärilar från Lawn Fawn. Här är två underbara set som kan användas på så många olika sätt. Pop-up butterfly har jag spanat efter länge och det roliga med den är att du kan använda den både på in och utsidan av dina kort eller på en LO såklart. Den har samma mönster på vingarna som layered butterflies så de passar väldigt fint ihop.

Det blev 4 kort där jag använde dessa dies på lite olika sätt.

På det första har jag använt layered butterflies på utsidan. Jag tycker vingarna poppade snyggt från bakgrunden när jag gjorde dem i svart. Jag använde ett papper som heter Nessie från spiffier speckles från Lawn Fawn 12×12 som bakgrund. Pappret till själva färgen på vingarna heter Fairy godmother från Lawn Fawn. En snygg ram runt kortet tycker jag om att använda. Denna dies är en riktig favorit. Stitched scalloped rektangel frames.

Själva kroppen till fjärilen skar jag ut i guldglitterpapper från Lawn Fawn.

Så här ser det ut när man öppnar kortet och fjärilen poppar upp 🙂

På detta kortet i 6×6 inch har jag istället använt Diesen på framsidan. Jag skar ut formen i vitt cardstock och använde bellum som fylland till vingen. Jag ritade lätt med blyerts för att få fälten markerade sedan färgade jag med mina alkomarkers i regnbågens färger.

Det finns massor av fina metallic papper från tonic i många olika färger. Här är det ett papper i rosé guld. Sök på mirror card så får du upp alla träffar lätt. Jättebra pris på dem också.

Här experimenterade jag lite med olika färger och papper. De fina enameldotsen hittade jag på rean. De gick i rosa och gult så jag valde papper därefter.

Här är kortet jag gjorde under liven. Jag färgade snabbt in ett papper med olika oxides i regnbågsfärger och sedan skar jag ut fjärilar i svart. Jag försökte med adhesive Sheets men det var för små detaljer så det gick inte så bra. Istället använde jag en annan produkt från We are memory keepers, Sticky folio. En jättebra produkt när du behöver klister på små pilliga ytor. Själva pärmen finns i lite olika färger och det finns refillblad att fylla på med.

Hoppas ni fick lite somrig inspiration.

Ha en underbar pysslig vecka!

Materiallista:

Lawn Fawn Dies – Pop-Up Butterfly LF1914

Lawn Fawn Dies – Layered Butterflies LF1913

Lawn Fawn Rainbow Ever After Paper 12X12 – Fairy Godmother LF3328

Lawn Fawn Spiffier Speckles Paper 12X12 – Nessie

Lawn Fawn Dies – Stitched Scalloped Rectangle Frames LF1719

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Rose Platinum 9456E

We R Memory Keepers Sticky Folio 8.5X11 – Lilac

#Lawnfawn, #Lawnfawndies, #lawnfawnpapers, #ciliinpapers, #cilipysslartillsammans

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *