Snyggaste blommorna gör du själv!

Tänkte bara börja med att kort göra lite reklam för blom stansen från EK success som jag helt förälskat mig i. Så enkel men SÅÅÅÅ användbar. Häromdan behövde jag några  blommor i beige/brunt och allt jag kunde hitta i rätt färgnyans var gammalt trist silkes papper som jag fått med någon present någon gång. Jag stansade genom 10 papper i taget, körde igenom en brad och  kramade om och ruffsade till blomman lite – och vips hade jag precis sådana blommor jag behövde. Ett snabbt och lätt kort:

Ha en skön dag, Karin

http://peppermintpattys-papercraft.blogspot.com/

Det här inlägget postades i Inspiration, Verktyg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snyggaste blommorna gör du själv!

  1. Lise-Lotte skriver:

    Nu har jag också gjort sådana här blommor fast jag använde en annan blomstans med litet mer flikiga blad – de blev jättetuffa! Jag hade svart silkespapper och en glittrig rosa brad – perfekt nu till alla hjärtans-dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *