Tim Holtz Blending Tool Craftspinner

Idag vill jag tipsa om en riktigt smidig liten sak nämligen; Tim Holtz Blending Tool Craftspinner. Jag älskar Distress ink, jag använder det garanterat på alla alster jag skapar och har du som jag en Ink Blending Tool till var färg (nåja riktigt så många har jag inte, men väl åtta stycken) så är denna lilla mackapär oumbärlig att ha på skrivbordet.

Jag har skaffat mig så många Ink Blending Tools eftersom jag tycker det är meckigt att byta foam var gång jag använder en ny färg och det ledde till att jag slösade lite på foamkuddarna. För att minska på det skaffade jag fler handtag och nu har jag totalt åtta stycken Ink Blending Tools. Sju stycken med de färgerna jag använder mest sitter alltid på plats i stället, som förövrigt rymmer just åtta stycken handtag, och ett handtag där jag byter foamkudde efter behov och färg.

Stället kan användas till annan förvaring också så du behöver inte ha Ink Blending Tools i stället utan du kan lika gärna använda  det till dina glitterlim eller pearlmakers.

Det som gör att jag tycker om att arbeta med Distress Ink så mycket är färgens olika egenskaper. Distress Ink är ett vattenbaserat bläck som finns i 36 olika färger som är perfekta att stämpla med och för att skapa en sliten look på kort och LOs. Man kan även använda Distress Ink refillerna för att färglägga stämpelmotiv, eller färga in band och papper.

Sist men inte minst så vill jag påminna om att det imorgon är sista dagen att komma med i Cili in Papers Blogcandy där du kan vinna riktigt fina priser till ett värde av 500kr. Vinnaren dras på alla hjärtans dag.

Tack för titten!

Det här inlägget postades i Förvaring, Verktyg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Tim Holtz Blending Tool Craftspinner

  1. Sindra skriver:

    Jag älskar också Distress Ink, men har bara en Tool så jag får byta hela tiden, men här fick jag ju tips om att skaffa fler Tools …den tanken känns riktigt angenäm 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *