Knappar i massor

Att jag gillar stjärnor har väl inte undgått någon av er som kikar in här, men att jag gillar knappar är kanske inte lika välkänt. Jag tycker mina knappar ser ut som goda pastellfärgade små godisbitar där de ligger i sina burkar. Jag har hur mycket knappar som helst men av någon anledning är jag lite snål med att använda dem. Det bestämde jag mig för att ändra på när jag gjorde den här tavlan.

Eftersom det bli tungt med knapparna så har jag limmat dem på en tjockare kartong med Inkssentials Glossy Accents. Glossy Accents är ju egentligen ett slags 3D lack men jag använder det ofta till att limma med, särskillt om det gäller metall, eller plast mot papper. Det tar lite tid att torka men när det väl gjort det sitter det som berget.

Ramen är en vanligt vit ”Ribba” från IKEA, den varianten som är djup och blir lite som ett tittskåp. Det var allt jag hade att bjuda på idag och nu skall tavlan ges bort till en söt liten tjej som älskar rosa.

Tack för titten!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Knappar i massor

  1. Jättesnygg tavla som visar många fina knappar! Gillar idén!

  2. Karin skriver:

    Helt underbar Malin!!! LOVE it!

  3. Ziro skriver:

    Vilken rolig idé! Kanonsnyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *