Tim Holtz underbara Die cuts!

 

Idag kommer ett kort med Tim Holtz underbara die cuts – caged birds. Jag stansade ut buren i  Swiss Dot så att den fick lite extra ”Texture”. Jag har även använt Spellbinders label och den söta bården längst ner är utstansad med Martha Stewart’s fina Bubble Bath kantstans. Det lilla fjärillen är stämplad med Hero Arts stämpel från Antique Engravings och embossad med Rangers Seafoam White (som jag beskrev i tisdagens inlägg). Det alldeles suveräna pappret är almond dot från Bo Bunny.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tim Holtz underbara Die cuts!

  1. Cicci skriver:

    Grattis Karin! Kortet finns publicerat på
    http://heroarts.com/blogs/club/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *